Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition duyuruldu

Ersin Kılıç 24.02.2023 - 13:51
Firma yaptığı açıklama ile Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition modelinin duyurusuna imza attı.

Razer firmasının en sevilen mouse serilerinden biri olan Deathadder serisinin yeni modeli çıkmış ve biz de Razer Deathadder V3 Pro inceleme içeriğimizde bu modelin detaylarını sizlerle aylaşmıştık. İşte bu sefer de dünyaca ünlü League of Legends oyuncusu Faker'a özel olarak tasarlanan yeni bir modelin duyurusuna imza atıldı. Detaylar şu şekilde;

Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition geliyor

Razer, bugün popüler DeathAdder serisine iki ekleme yaptığını duyurdu: Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition ve Razer DeathAdder V3.

Dünyaca ünlü espor oyuncusu ve League of Legends ikonu Lee "Faker" Sang-Hyeok ile işbirliği içinde tasarlanan DeathAdder V3 Pro Faker Edition, Unkillable Demon King için yüksek performanslı donanımla bezenmiş benzersiz bir tasarım sergiliyor. Hayranların favori fare serisi zaten Faker'ın her zaman için silah tercihi olmuştur, DeathAdder V3 Pro Faker Sürümü ise şimdi oyuncunun sizlere vasiyetidir. Ayrıca DeathAdder V3, rekabetçi oyunda en iyi avantaj için Razer'ın en son fare teknolojisi ile güncellenen kablolu bir seçenek sunar.

Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition duyuruldu

Razer Global Esports Direktörü Flo Gutierrez, "Esporcularının zafer kazanmasına yardımcı olan en üst düzey oyun çevre birimlerini yaratmaya inanıyoruz" dedi. "Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition; Faker ile 2016'dan bu yana devam eden dostluğumuzu kutlamak ve ona bir espor efsanesi olarak en sevdiği farenin bir versiyonunu mirasına eşlik edecek kalitede sunmak için piyasaya çıkıyor."

Bir DeathAdder faresi ile donanmış olan Faker, sırasıyla 2013, 2015 ve 2016'da üç dünya şampiyonluğu kazanarak tarih yazdı ve dünyada bunu başaran iki oyuncudan biri oldu. Onun için hayatında tek bir fare olduğunu söyleyen Faker, uzun süredir Razer'ın en popüler e-spor fare serisini kullanıyor. Silah olarak DeathAdder'ı seçen Faker, tüm League of Legends Şampiyonasının Kore müsabakalarında 500'den fazla galibiyet ve 2.600 kill, uluslararası müsabakalarda ise 100'den fazla galibiyet dahil olmak üzere bu derece çok başarıya ulaşan tek oyuncu oldu.

Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition duyuruldu

"Bu benim için özel bir an. Her zaman kendi fareme sahip olmayı hayal etmişimdir ve şimdi onu ailem, arkadaşlarım ve hayranlarımla paylaşabilirim," dedi Lee "Faker" Sang-Hyeok. "Tasarıma bayıldım ve performansı benzersiz. Razer'a bu harika projede benimle birlikte çalıştıkları ve tüm çabaları için çok teşekkür ederim."

Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition, dünya çapındaki hayranlar tarafından çok sevilen DeathAdder'ın tüm özellikleri barındırarak, markanın sunduğu "sınıfının en iyisi" teknolojilerin tümüne sahiptir. Buna Razer™ Focus Pro 30K Optik Sensör, Razer™ Gen-3 Optik Fare Anahtarları, Razer™ HyperSpeed Wireless dahildir. Razer™ HyperPolling Kablosuz Donanım dongle'ı ile gerçek 4000 Hz yoklama hızına yükseltilebilir ve rafine ergonomik form faktörünü korurken 63gr ultra hafif bir tasarıma sahip olmaya devam eder.

Profesyoneller İçin Yeni Favori

Kült haline gelmiş Razer DeathAdder V3 Pro artık kablolu bir seçenek olarak da sunuluyor. Razer™ Focus Pro 30K Optik Sensör, Gen-3 Optik Fare Anahtarları ve gerçek 8000 Hz HyperPolling Teknolojisi gibi Razer'ın amiral gemisi teknolojileriyle dolu DeathAdder V3 ile tanışın. Oyunculara rakipsiz performans, hız ve güvenilirliğin yanında, 59gr'lık ultra hafif hacmi ve Speedflex kablosu rekabeti alt etmek için minimum sürükleme ve hızlı kaydırma sağlar. Yepyeni pürüzsüz hissiyatlı dokusu ile kullanımı rahattır ve tutuştan ödün vermez.

Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition duyuruldu

DeathAdder V3 Pro Faker Sürümü ve yeni Razer DeathAdder V3, Razer'ın en çok satan fare serisini tamamlayan en son neferleridir. 

RAZER DEATHADDER V3 PRO FAKER EDITION

  • Uzun oyun seansları için 63gr ultra hafif tasarımla optimize edilmiştir (kablo hariç) 
  • Razer™ Focus Pro 30K Optik Sensör
  • Daha geniş yüzey uyumluluğu- Sensör en az 4 mm kalınlığında şeffaf cam üzerinde çalışır
  • 90 milyon tıklamaya kadar derecelendirilen Razer™ Gen-3 Optik Fare Anahtarları
  • Ayrı satılan HyperPolling Kablosuz Donanım dongle'ı ile 4000 Hz'e yükseltilebilir
  • Beş bağımsız programlanabilir düğme ve ek DPI düğmesi
  • 90 saate kadar pil ömrü
  • USB Type C şarjı ve akıcı hareketler için Speedflex kablosu
  • Yaklaşık boyut: 68 mm (Genişlik) x 44 mm (Yükseklik) x 128 mm (Uzunluk) 

RAZER DEATHADDER V3

  • Uzun oyun seansları için 59gr ultra hafif tasarımla optimize edilmiştir (kablo hariç)
  • Razer™ Focus Pro 30K Optik Sensör
  • Daha geniş yüzey uyumluluğu- Sensör en az 4 mm kalınlığında şeffaf cam üzerinde çalışır
  • 90 milyon tıklamaya kadar derecelendirilen Razer™ Gen-3 Optik Fare Anahtarları
  • Razer™ 8000 Hz HyperPolling Teknolojisi 
  • Birbirinden bağımsız programlanabilen beş düğme
  • Akışkan hareketleri için Speedflex kablo
  • Yaklaşık boyut: 68 mm (Genişlik) x 44 mm (Yükseklik) x 128 mm (Uzunluk) 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Deathadder V3 Pro Faker Edition duyuruldu
İlginizi Çekebilir