Razer DeathAdder V3 Pro modeli duyuruldu

Ersin Kılıç 12.08.2022 - 11:39
Razer DeathAdder V3 Pro modeli Focus Pro 30K Optik sensör, Razer HyperSpeed Wireless ve yalnızca 63 g ağırlığı ile ön plana çıkıyor.

Oyuncu aksesuarları dışında farklı ürünlerle de karşımıza çıkmaya devam eden Razer firmasının en ikonik serilerinden birisi de DeathAdder serisi olmuştur. Fare modeli deyince firmada ilk akla gelen bu serinin yeni versiyonu duyuruldu. Kablosuz özelliğe sahip olan Razer DeathAdder V3 Pro modeli Focus Pro 30K Optik sensör, Razer HyperSpeed Wireless ve yalnızca 63 g ağırlığı ile dikkat çekiyor. Bu yeni modelin özellikleri ve açıklanan bilgiler şu şekilde;

Razer DeathAdder V3 Pro duyuruldu

İlk olarak 2006'da piyasaya sürülen ve şimdiye kadar dünya çapında 15 milyondan fazla gönderimi yapılmış beğeni toplayan DeathAdder, Razer'ın dünya çapında e-spor sporcuları tarafından güvenilen en popüler oyun faresidir. DeathAdder V3 Pro ile zafer yeni bir şekil alıyor. Yanlarda sade bir alanı bulunan rahat oluklar daha iyi kavrama ve el desteği sağlarken, daha iyi konfor, dokunma hissi ve hafif kullanım için geliştirilmiş ergonomik bir formla birleştirilir. Ek olarak, daha fazla erişilebilirlik için kaydırma tekerleği, düğmeler ve avuç içi desteği geliştirilmiştir. En iyi e-spor profesyonellerinden gelen geri bildirimlerle daha da rafine edilen ikonik ve minimal estetik ergonomik form, şimdi sırasıyla sadece 63 gram ve 64 gram ağırlığında hem siyah hem de beyaz renklerde mevcuttur. 

Razer DeathAdder V3 Pro modeli duyuruldu

Razer Global Esports Direktörü Flo Gutierrez, "Piyasaya sürülmesinden bu yana Razer, DeathAdder'a ince ayar yapmak ve onu gerçekten zorlu bir rekabetçi fareye dönüştürmek için dünyanın dört bir yanındaki e-spor profesyonelleriyle birlikte çalıştı" dedi. "DeathAdder V3 Pro ile şimdiye kadarki en gelişmiş, ultra hafif, ergonomik DeathAdder'ı üreterek DeathAdder'ın 'haksız avantaj' sağlama konusundaki itibarını onurlandırdık.”

Daha önce olduğu kadar tanıdık ve güvenilir olan DeathAdder V3 Pro, selefinden %25'ten daha hafiftir, 90 saate kadar pil ömrüne sahiptir ve kutudan çıkan USB Type C Razer Speedflex şarj kablosuyla ile kolayca şarj edilebilir. 

DeathAdder V3 Pro'nun kalbinde %99.8 çözünürlük doğruluğuna sahip Razer Focus Pro 30K Optik Sensör bulunuyor. Bu güçlü yeni sensör, en yüksek oyun seviyelerinde üstün performans için Akıllı İzleme, Hareket Senkronizasyonu ve Asimetrik Kesme gibi bir dizi AI işleviyle donatılmıştır. DeathAdder V3 Pro, kesinlikle sıfır seviyesinde istenmeyen çift tıklama ve geri dönme gecikmesi için Razer'ın Optik Fare Anahtarları Gen-3 ile donatılmıştır. Ultra hızlı ve güvenilir olan bu optik anahtarlar, 90 milyon tıklama için derecelendirilmiştir. 

Razer'ın diğer kablosuz teknolojilerden %25'e kadar daha hızlı olan tescilli kablosuz teknolojisi HyperSpeed Wireless ile donatılmış DeathAdder V3 Pro, firmanın yeni HyperPolling Wireless teknolojisiyle de uyumludur. Doğal olarak, DeathAdder V3 Pro, 1 ms'lik yoklama aralıklarında 1000 Hz'lik bir yoklama oranını destekler. Razer HyperPolling Wireless Dongle'ın eklenmesiyle, DeathAdder V3 Pro, standart yoklama oranlarından dört kat daha hızlıdır. Öncekinden 4 kat daha sık yoklama ile 0,25 ms'lik yoklama aralıklarında kablosuz olarak çalışır. Oyuncular, sınıfının en iyisi bu 2 teknolojiyi birleştirerek daha sorunsuz izleme, daha tutarlı güncellemeler ve en düşük kablosuz tıklama gecikmesi yaşayacak ve her milisaniyenin önemli olduğu rekabetçi oyunlarda rakiplerinden daha iyi performans göstermelerini sağlayacak.

Razer DeathAdder V3 Pro modeli duyuruldu
 

Razer DeathAdder V3 Pro, Razer'ın oyun ve fare teknolojilerindeki en son yenilikleri temsil ediyor. Halihazırda efsanevi bir hikâyenin yeni bölümüne başlamak için espor odaklı ergonomiyi; sınıfının en iyisi sensör, Optik Fare Anahtarları Gen-3 ve endüstri lideri kablosuz teknolojilerle ultra hafif bir tasarımda birleştiriyor.

HyperPolling Kablosuz Dongle

22 Temmuz'da piyasaya sürülen Razer HyperPolling Wireless Dongle, gerçek 4000Hz kablosuz yoklama hızına sahip ilk kablosuz fare dongle'ıdır. Ultra hızlı tepki veren rekabetçi oyun için tasarlanan dungle ile oyuncular, Razer'ın en yeni fareleri için mükemmel geliştirme ile daha yüksek standartlarda kablosuz performansı deneyimleyebilir. 

Engelsiz kablosuz sinyaller için masaya kurulan HyperPolling Kablosuz Dongle, daha uygun bir rekabetçi oyun deneyimi için yoklama oranlarını otomatik olarak değiştirme yeteneğine sahiptir. Hem DeathAdder V3 Pro hem de Viper V2 Pro'nun yanı sıra gelecekteki uyumlu fareleri destekleyen HyperPolling Kablosuz Dongle'ın kullanımı kolaylığı; performansa dayalı oyun profilleri ayarlamak için Razer Synapse üzerinden yönetilmesinden gelmektedir.

Razer DeathAdder V3 Pro modeli duyuruldu

RAZER DEATHADDER V3 PRO

  • Uzun saatler boyunca oyun oynamak için ultra hafif geliştirilmiş ergonomik tasarım 
  • Focus Pro 30K Optik Sensör
  • Daha geniş yüzey uyumluluğu- Sensör, en az 2 mm kalınlığında şeffaf cam üzerinde çalışır
  • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3, 90 milyon tıklamaya kadar derecelendirildi
  • Ayrı satılan HyperPolling Kablosuz Dongle sayesinde 4000 Hz'e yükseltilebilir
  • Beş bağımsız programlanabilir düğme ve ek DPI düğmesi
  • 90 saate kadar pil ömrü
  • USB Type C şarjı ve akıcı hareketler için Speedflex kablosu
  • Ağırlık: Siyah model için 63 gram ve beyaz model için 64 gram (Kablo hariç)
  • Yaklaşık boyut: 68 mm (Genişlik) x 44 mm (Yükseklik) x 128 (Uzunluk)
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 09:53
v1 kulandım şu an v2 kulanıyorum gayet güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer DeathAdder V3 Pro modeli duyuruldu
İlginizi Çekebilir