Razer Hammerhead RGB sürümü duyuruldu

Ersin Kılıç 13.08.2021 - 01:03
Oyuncu aksesuarları dışında kulaklık tarafında da oldukça iddialı olan firma Razer Hammerhead RGB sürümünü duyurdu

Razer bugün, neredeyse sınırsız kişiselleştirme ve sesten taviz vermemek için Razer Chroma™ RGB aydınlatma ve aktif gürültü iptali (ANC) eklenen ikinci nesil Hammerhead True Wireless kulaklıkların piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni Razer Hammerhead True Wireless kulaklıklar, kendini ifade etmede son nokta haline gelirken, hareket halinde Razer Chroma RGB aydınlatma özelleştirmesine ve sürükleyici sese olanak tanır.

Razer Hammerhead RGB sürümü duyuruldu

Yeni Hammerhead True Wireless kulaklıklar gerçek bir evrimdir. Razer'ın ultra düşük gecikmeli oyun modunu (60ms) korunurken yanına Razer Chroma RGB™ aydınlatma, çift çevresel gürültü önleyici (ENC) mikrofonlu ileri beslemeli ANC ve kulak içi silikon uçlar eklendi.

Razer Hammerhead RGB sürümü duyuruldu

Yeni Hammerhead True Wireless, oyuncuların hareket halindeki yaşam tarzlarını tamamlamak için 32,5 saate kadar pil ömrü de sunuyor. Ses deneyimini daha da geliştirmek için Hammerhead True Wireless kulaklıklar, Razer Audio uygulamasına (Google PlayStore ve Apple App Store'da mevcuttur) sorunsuz bir şekilde bağlanır, müziğiniz ve Bluetooth özellikli herhangi bir cihazda oyun oynamanız için benzersiz ses profili özelleştirmesine olanak tanır.

Ayrıca bakınız: Razer Barracuda X inceleme

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Hammerhead RGB sürümü duyuruldu
İlginizi Çekebilir