Razer Huntsman V3 Pro serisi duyuruldu

Ersin Kılıç 21.09.2023 - 21:02
RazerCon 2023 sunumunda firmadan duyurular gelmeye başladı. Firma yaptığı açıklama ile Razer Huntsman V3 Pro serisini duyurdu.

Razer her yıl olduğu gibi yeni duyurulara ve açıklamalara yer verdiği bir sunuma daha imza atıyor. RazerCon 2023 sunumunda yapılan ilk duyurulardan birisi de Razer Huntsman V3 Pro serisi ile alakalı oldu. Sevilen serinin yeni modelleri duyurulduğu gibi firma klavye özellikleri konusunda da ilk bilgileri paylaştı.

Razer Huntsman V3 Pro serisi duyuruldu

Razer Huntsman V3 Pro serisi

Razer Huntsman V3 Pro serisi espor oyuncuları ile işbirliği içinde tasarlandığı gibi yenilik, hassasiyet ve dayanıklılık konusunda öne çıkan bir seri olacak. Huntsman V3 Pro serisinde oyun oynarken yeni bir tepki seviyesi ekleyen Razer Analog Optik Anahtar Gen-2 yer alıyor. Artık 0,1 - 4,0 mm arasında tamamen ayarlanabilir çalıştırma aralığı, oyuncuların her tuş için istedikleri çalıştırma noktalarını tamamen özelleştirmelerine ve daha hızlı tuş vuruşları için daha sığ çalıştırma noktaları ayarlayarak benzersiz oyun ihtiyaçlarına göre ayarlamalarına olanak tanıyor.

Klavyedeki anahtarlar, profesyonel oyuncular tarafından tercih edilen ve yoğun FPS oyun senaryolarında hızlı eylemlere izin veren 40 gramlık bir çalıştırma kuvvetine göre ayarlanmış. Huntsman V3 Pro modelleri ayrıca Hızlı Tetikleme Modu ile birlikte geliyor. Bu mod sayesinde bir tuşun yukarı doğru hareket ettiği anda sıfırlanmasını ve bir sonraki tuşa basmaya hazır olması sağlanmış. 

Razer Huntsman V3 Pro serisi

Huntsman V3 Pro klavye serisi Dokulu Doubleshot PBT tuş başlıkları ve 5052 alüminyum alaşımlı üst plaka dayanıklı olmaları için özel olarak tasarlanmış ve klavyenin yalnızca en üst düzeyde performans göstermesini değil, aynı zamanda zaman testine de dayanması sağlanmış. Ayrıca klavyede Manyetik Sert Deri Bilek Dayanağı geliyor.

Huntsman V3 Pro serisi Pro modeli dışında TK ve Mini form faktörlü versiyonlarıyla da oyuncuların beğenisine sunulacak. Klavyenin Ekim ayında satışa çıkacağını da belirtelim.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2024 22:54
ekim 2024 mü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Huntsman V3 Pro serisi
İlginizi Çekebilir