Razer lisanslı Halo: Infinite aksesuarlarını satışa çıkaracak

Ersin Kılıç 2.08.2020 - 13:17
Razer, Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite için lisanslı Xbox ve PC oyun çevre birimleri geliştirmek üzere 343 Industries ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Muktiplayer modlarının free to play modelini kullanacağı Halo: Infinite için Razer ortaklığı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre oyuncu aksesuarı denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Razer, Halo Infinite için lisanslı Xbox ve PC oyuncu aksesuarlarını geliştirmek üzere 343 Industries ile bir ortaklık kurdu. Firmadan gelen resmi açıklama ve detaylar şu şekilde;

Razer lisanslı Halo: Infinite aksesuarlarını satışa çıkaracak

Razer, Halo Infinite için 343 Industries ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Lisans hakları Razer'ın hem Xbox hem de PC için oyun çevre birimleri de dahil olmak üzere birden fazla lisanslı ürün geliştirmesine olanak tanıyacak.

343 Industries Halo Transmedia Başkanı Kiki Wolfkill konu hakkında “Razer, Halo oyuncularının aradığını bildiğimiz birinci sınıf ekipmanları sunmamıza yardımcı olacak mükemmel bir iş ortağı. Halo Tüketici Ürünleri ekibi, Halo evrenini hayata geçirip, topluluğumuza sunmaya odaklanıyor” şeklinde açıklama yaptı. “Halo markasını bünyesinde barındıran ve aynı zamanda oyuncularımıza birden çok platformda beklediği performansı sunan bu yüksek kaliteli çevre birimleri serisini oluşturmak için Razer ile ortaklık yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Yılın sonlarına doğru gelmesi beklenen ve Xbox Series X'in çıkış oyunlarından bir tanesi olan Halo Infinite, ilk olarak E3 2018'de duyuruldu. Oyun, tarihi Master Chief'in destanına yeni bir bölüm ekleyecek. 

Razer lisanslı Halo: Infinite aksesuarlarını satışa çıkaracak

Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Razer ABD Genel Müdürü Bob Ohlweiler, “Halo Infinite, özel donanım arayışında olan zengin bir topluluğa sahip olan bu yılın en çok beklenen oyunları arasında” şeklinde konuştu. “Halo'nun zengin ve güçlü bir franchise geçmişi var ve Razer, oyunun çıkışını ve hayran topluluğunu desteklemek için 343 Industries ve Xbox ile çalışmaktan onur duyuyor.”

Bu ortaklık, daha önceden üretilmiş olan HyperSense dokunsal (haptic) geri bildirimli Xbox'ın ilk kablosuz kulaklığı olan Xbox One için Nari Ultimate ile konsolun ilk kablosuz klavye ve faresi olan Xbox One için Razer Turret gibi ürünlerde olduğu üzere Xbox'a inovatif yeni çevre birimleri getirmeye olanak sunacak. Bu ürünlerin yanı sıra Razer’ın ödüllü Wolverine oyun kumandası serisi de Microsoft’un yakında çıkartacağı Xbox Series X video oyun konsolu ile uyumlu olacak. Ayrıca Razer, bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan yeni Xbox ürünlerinden oluşan geniş bir yelpaze sunmaya da hazırlanıyor. Razer’ın Halo Infinite ürünleri ve yeni Xbox çevre birimleri hakkında daha fazla ayrıntı önümüzdeki aylarda açıklanacak.

Satışa Çıkış: Razer.com ve Tüm dünyada – 2020 (4. Çeyrek)

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 17:11
Mükemmel bir haber. HALO oooooooo.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer lisanslı Halo: Infinite aksesuarlarını satışa çıkaracak
İlginizi Çekebilir