Halo Infinite Multiplayer XSX'te oynaması ücretsiz olacak

Alparslan Gürlek 1.08.2020 - 16:16
Halo Infinite için yeni nesil konsol almayı düşünenlere iyi bir haberimiz var. Oyunun multiplayer modu Xbox Series X üzerinde oynaması ücretsiz olacak.

Sızıntılara takiben Halo Infinite çok oyunculu modunun oynaması ücretsiz olacağı konuşuluyordu. Yeni nesil konsol ile birlikte çıkacak oyun için 343 Industries söylentileri doğruladı.

Halo Infinite Multiplayer Xbox Series X konsolunda F2P olacak

Söylentilerin ardından 343 Industries Halo'nun hesabından bir Twitter gönderisi ile Halo Infinite çok oyunculu modunun tamamen oynaması ücretsiz olacağını doğruladı. Xbox Series X konsoluna sahip olan oyuncular oyunun çok oyunculu modunu hiçbir ücret ödemeden oynayabilecek.

Halo Infinite Multiplayer XSX'te oynaması ücretsiz olacak

Buradan görünen o ki Halo Infinite'i Xbox Series X konsolundan oynamak için Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyacımız olmayacak. Konsola ve oyunun Series X sürümüne sahip olan oyuncular ücretsiz bir şekilde çok oyunculu oyun modlarını oynayabilecek. Ayrıca gönderide de belirtildiği gibi oyun yeni konsolda 120FPS destekleyecek. Smart Delivery özelliği sayesinde de oyununuz sizinle birlikte yeni konsolunuza taşınabilecek.

Bildiğiniz gibi Halo Infinite'e dair Xbox Games Showcase'de ilk kez tam anlamıyla bir oynanış videosu görmüştük. Gördüklerimiz bizi hayal kırıklığına uğratmıştı. Yeni neslin gücünü kullanan Halo Infinite 2019 yılında çıkmış herhangi bir FPS oyunu gibi gözüküyordu. Topluluk tarafından da bu konunun fazlaca konuşulması üzerine geliştiriciler bir açıklama yapmıştı. Sevilen serinin son oyunu için şiddetli bir geri bildirim akışı yaşanıyor ve 343 Industries bu geri bildirimler doğrultusunda oyunu "seriyi şereflendirecek" hale getirmek için çalışmakta.

Halo Infinite Multiplayer XSX'te oynaması ücretsiz olacak

Bu sansasyonların ardından ise Xbox Series X kullanıcıları için oynaması ücretsiz bir çok oyunculu modu haberi verilmesi biraz gönül alma manevrası gibi görünüyor. Biraz da yeni konsola sahip olan kullanıcıların ayrıcalıklı olması gibi... Yine de gelecekte konsolların nereye doğru evrileceğine dair varsayımlar yapmamıza olanak veriyor. 

Halo Infinite XSX'de oynaması ücretsiz olacak, ancak oyunun Xbox One ve PC için çıkacak sürümleri için böyle bir açıklama yapılmadı. Yine de yeni nesil konsol ile birlikte çok oyunculu oyunlar için gerekli olan abonelik sistemlerinin esnetildiğini düşünebiliriz. Kim bilir, belki ilerleyen yıllarda tıpkı PC'de oynanan MMORPG oyunlarının aylık aboneliklerinin tek ücrete dönüşmesi gibi konsolların da abonelikleri tarihe karışabilir. Buna dünyanın hiçbir yerinde olmadığı kadar ülkemizdeki oyuncuların sevineceğine ise ayrıca eminim.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 21:07
Bu bombaysa yandı Mici
Xbox one sahipleri bedavaya oynamıycak mı şimdi
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 22:51
multi bedava olucak zati oyun gamepass gelecek çıktıgı gün :D zati xbox olu da gamepass olmayan kalmamıştır 1-2 yılık üyeliği olan :) Türkiye bu saatden sonra ps4-5 almak kulanmak akıltutulması olur yeni nesilde xbox kazanacak TR de açık ara net konsol ve PC cebesinde gamepass yüzünden
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2020 17:24
online oyunlarda artık live gold gibi abonelikte gerekmiyecek yeni nesil xbox larda . sony nin işi zor gibi ps5 de mikisof bastırıyor çok pis önde şu an eziyor resmen
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2020 23:42
Ne bastırması danışıklı dövüş 2 side amd ile anlaştı o dediğine nivida ile anlaşsaydı inanırdım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2020 21:51
Microsoft tek tek bombaları patlatıyor. Ps5'in işi çok zor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo Infinite Multiplayer XSX'te oynaması ücretsiz olacak
İlginizi Çekebilir