Razer Orbweaver

Furkan Sakoğlu 23.02.2015 - 14:05
Razer'dan portatif oyuncu klavyesi
Profosyonel oyuncuların yakından takip ettiği oyuncu donanımı markası Razer, yeni bir oyuncu klavyesi ile karşımızda, üzerinde 20 tuş bulunan ve mekanik sistem ile çalışan bu klavye, rahat ergonomisi sayesinde profosyonel oyuncuların vazgeçilmez asistanı olacak gibi gözüküyor. Oldukça sert ve agresif bir tasarıma sahip olan Orbweaver, yeşil renkli LED aydınlatması ile de oldukça çekici gözüküyor.

Razer Orbweaver
Üzerinde 20 programlanabilir tuş bulunan Orbweaver, ayrıca sağ tarafında ki 8 farklı yöne programlanabilir thump-pad ile oldukça hızlı bir oyun deneyimi sunuyor. Sınırsız makro kayıt özelliğini de oyunculara sunan Orbweaver sayesinde dilediğimiz farklı kombinasyonları deneyebiliyoruz. Ayrıca cihaz üzerindeki mekanik tuşlar yalnızca 50 Gram gibi bir kuvvete ihtiyaç duyarak sizleri yavaşlatmıyor.

Razer Orbweaver
Orbweaver uzun süren oyun dönemlerinde bileğinizi rahat ettirmek için palm-rest bölümüne sahip. Yumuşak bir malzemeden yapılan bu bölüm ayrıca kayganlığıda önleyici bir yapıda. Cihazın bu bilek kısmı ile birlikte, thumb-pad'in bulunduğu kısmıda dilediğimiz gibi ayarlayabiliyor ve elimize uygun uzaklığa getirebiliyoruz. Orbweaver'da her ne kadar küçük ele sahip oyuncular biraz zorluk yaşayacak olsada, alıştıktan sonra vazgeçilmeyecek bir yardımcı olacağı kesin.

Ayrıca Orbweaver, diğer tüm Razer ürünleri gibi Synapse 2.0 desteğini de kullanıcıya sunuyor. Bu destek sayesinde oluşturmuş olduğunuz tüm makrolar, profiller, ve ayarlar bir bulut sunucuya kaydediliyor ve farklı bir bilgisayara cihazınızı taktığınızda bu bu bulut sunucu üzerinden ayarlarınız kullanıma hazır hale geliyor.

Razer Orbweaver
Razer Orbweaver, profosyonel oyuncular için oldukça yararlı bir alet olmuş. Konforlu kullanımı, rahat ergonomisi ve mekanik klavyesi beğenimizi kazandı. Gözümüze çarpan eksiler arasında, solaklar için uygun olmaması, küçük ele sahip oyuncuları zorlayacak yapısı ve üzerindeki LED aydınlatmanın renklerinin değiştirilememesi var. Ancak eğer sizde portatif olarak taşımak istediğiniz bir oyuncu klavyesi arıyorsanız, Razer'ın Orbweaver'ına bir şans vermenizde fayda var.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Orbweaver
İlginizi Çekebilir