Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi duyuruldu

Ersin Kılıç 26.06.2022 - 00:39
Yeni oyuncu ekipmanları ile karşımıza çıkmaya devam eden Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi modelini duyurdu.

Razer klavye tarafında Blackwidow, Huntsman gibi serilerin yanı sıra Ornata serisinin yeni modelleriyle de karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hatta geçtiğimiz yıllarda bu seride çıkan Razer Ornata V2 inceleme içeriğimizde bu klavyenin detaylarını da sizlerle paylaşmıştık. İşte iki yıllık bir sürenin ardından Razer bu serinin yenilenmiş bir sürümünü duyurdu. Meka-Membran teknolojisinden yararlanan Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi duyuruldu. Bu ürünle ilgili verilen bilgiler ise şu şekilde;

Razer Ornata V3 ve Ornata V3 X modelleri duyuruldu

Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi duyuruldu

Razer, Razer Mecha-membran Switch'lere sahip yeni giriş seviyesi, düşük profilli oyun klavyesi Ornata V3'ü duyurdu. Yeni, daha küçük karbon ayak iyi bırakan ve ince tuş tasarımı ile Ornata V3, erişilebilir bir fiyat noktasında katma değerli özelliklere sahip tam boyutlu bir oyun klavyesi arayan modern oyuncuların ihtiyaçlarını karşılar. Ornata V3 ve V3 X, oyuncular için bilek desteğine sahip mükemmel ergonomik düşük profilli klavyelerdir.

Daha kompakt, modern bir tasarıma sahip olan Ornata V3, hem mekanik hem de membran anahtar teknolojisinin en iyisini birleştiren Razer™ Mecha-membran Anahtarları ile donatılmıştır. Anahtarlar, en tatmin edici tıklamalar için net bir dokunsallığın yanı sıra oyun konforu için yumuşak yastıklı bir dokunuş sağlar.

Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi duyuruldu

Maksimum dayanıklılık için Ornata V3'ün ABS tuş başlıkları solmaya ve çizilmeye karşı direnci artırmak için UV kaplıdır. Yeni oyuncu klavyesi, 10 aydınlatma bölgeli Razer Chroma™ RGB, arkadan aydınlatmalı özel medya tuşları ve bu fiyat aralığında genellikle bulunmayan uzun saatler boyunca oyun için ergonomik bir manyetik yumuşak dokunuşlu bilek desteği ile tamamlanıyor.

Aynı kompakt tasarımda ancak tam boyutlu, düşük profilli form faktörünü dayanıklı UV kaplı ABS tuş başlıkları ve sıvı dökülmesine karşı dayanıklı bir tasarımla sunan Ornata V3 X de bugün duyuruldu. Ornata V3 X'te sessiz membran anahtarlar, 1 bölgeli aydınlatmalı Razer Chroma™ RGB ve oyun konforu için çıkarılabilir bir bilek desteği bulunur.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 10:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi duyuruldu
İlginizi Çekebilir