Razer Thunderbolt 4 Dock ile bağlantı seçeneğini her masaya getiriyor

Ersin Kılıç 6.02.2021 - 15:13
Razer; hem en son bağlantı seçenekleri hem de Razer Chroma RGB desteği olan yeni Thunderbolt 4 Dock'u ve güncellenmiş bir laptop altlığını piyasaya sürdü.

Razer, dün geceki Şubat RazerStore Live etkinliğinde, ilk harici bağlantı istasyonu olan Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma'yı ve önceki laptop standının güncellenmiş sürümü olan Razer Laptop Stand Chroma V2'yi duyurdu. Bu iki yeni masaüstü aksesuarı; masaüstü kurulumları ne olursa olsun, geniş bir bağlantı noktası seçimi, birinci sınıf alüminyum yapı ve ışıltılı imzalı Razer Chroma RGB ile her tür kullanıcı için bir bağlantı çözümü sağlamayı hedefliyor.

Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma

Tamamen yeni Razer Thunderbolt™ 4 Dock Chroma, masaüstü bağlantısını genişletmek ve kullanıcıların ister Windows ister Mac dizüstü bilgisayar veya masaüstü bilgisayarlarda daha fazlasını yapmasını sağlamak için tasarlandı. Bir kameradan dosyaları hızlı bir şekilde aktarmak için UHS-II SD kart okuyucu, hızlı ve istikrarlı internet bağlantısı için bir Ethernet portu, eski cihazları bağlamak için üç USB Type-A portu ve diğer her şeyi bağlamak için dört USB Type- C Thunderbolt™ 4 bağlantı noktası mevcuttur.

Thunderbolt 4 özellikli bağlantı noktaları, kullanıcıların yapabileceklerini önemli ölçüde genişletir. 40 Gbps bant genişliğine sahip bağlantı birimi, iki adede kadar 4K monitörü veya bir adet 8K monitörü, artırılmış depolama için ultra hızlı bir harici SSD'yi desteklerken, harici cihazların şarjını korumak için 90 W'a kadar güç iletimi sağlar. 

Diğer bağlantı istasyonları gözden uzak yerlere ait olsa da, Razer Thunderbolt™ 4 Dock  Chroma, minimalist tasarımı ve mat siyah alüminyum kaplamasıyla kurulumunuzun tam ortasında tutumayı isteyeceğinizi bir masaüstü merkezi olarak tasarlandı. Donuk gri cihazların olduğu bir dünyada, bu dock, alt kısmı boyunca uzanan ve Razer Synapse 3[1]'teki 16,8 milyon renkten herhangi birine uyacak şekilde özelleştirilebilen Razer Chroma RGB aydınlatma şeridi ile her masa alanını hayata geçiriyor.

Razer Thunderbolt 4 Dock ile bağlantı seçeneğini her masaya getiriyor
 

Razer Laptop Stand Chroma V2

Razer Laptop Stand Chroma V2, standart laptop tabanlı kuruluma sahip olup, ekstra bağlantı noktasına ihtiyaç duyan Mac veya Windows kullanıcıları için mükemmel bir yoldaştır. Mat siyah alüminyum stand, kullanıcıların HDMI, USB Type-A, USB Type-C ve kullanım sırasında dizüstü bilgisayarları şarjda tutmak için özel bir USB Type-C güç dağıtım bağlantı noktasının da dahil olduğu arka taraftaki bağlantı hub'ına erişmesine olanak tanıyan tek bir USB Type-C bağlantısı üzerinden çalışarak, kullanımı kolay bir çözümü sunar. Oyun alanlarına kişisel bir  dokunuş eklemek isteyen kullanıcılar, alt kısımdaki ayrı ayrı adreslenebilir RGB ışıklarının her birini Razer Synapse 3'te bulunan 16,8 milyon renkten herhangi birine göre özelleştirebilirler.

Razer Thunderbolt 4 Dock ile bağlantı seçeneğini her masaya getiriyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Thunderbolt 4 Dock ile bağlantı seçeneğini her masaya getiriyor
İlginizi Çekebilir