Razer Thunderbolt 4 dock ve USB-C Gan şarj cihazı çıktı

Ersin Kılıç 13.07.2021 - 10:54
Razer en yeni Apple ürünleri için tasarlanan Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White ve Razer USB-C GaN Charger White'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Razer bugün, en yeni Apple ürünleri için tasarlanan Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White ve Razer USB-C GaN Charger White'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Maksimum erişilebilirlik ve esneklik sağlayan Razer Thunderbolt 4 Dock ve Razer USB-C GaN Charger, minimalist Mac yaşam tarzına kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White ve Razer USB-C GaN Charger White, çalışanlar, içerik oluşturucuları ve oyuncular için yeni, birinci sınıf üretkenlik cihazlarıdır.

Razer Thunderbolt 4 dock ve USB-C Gan şarj cihazını duyurdu

Razer Thunderbolt 4 Dock, tüm Apple cihazları için bağlantı seçenekleri sunar. Merkür Beyazı kaplamaya sahip bağlantı istasyonu, üretkenlik için yaratılmıştır ve üç adet USB Type-C Thunderbolt 4 bağlantı noktası, üç adet USB Type-A bağlantı noktası, bir UHS-ll SD kart okuyucu ve bir Ethernet dahil olmak üzere birden çok bağlantı noktası ile donatılmıştır.

40 Gbps bant genişliği ile Dock, iki adede kadar 4K monitörü veya bir 8K monitörü destekler ve harici bir SSD ile ultra hızlı veri aktarımı sunar. Ayrıca tüm eski Thunderbolt ve USB-C özellikli Apple ve Mac ürünleriyle geriye dönük olarak uyumludur. Razer Thunderbolt 4 Dock hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Razer Thunderbolt 4 dock ve USB-C Gan şarj cihazı çıktı

Razer USB-C GaN Charger, bir cebe sığacak kadar küçük, ancak MacBook'lar, iPad'ler ve iPhone'lar gibi birden fazla yüksek voltajlı cihazı şarj edecek kadar güçlü, kompakt bir form faktörüne yerleştirilmiş bir Galyum Nitrür şarj cihazıdır. Beyaz ve siyah olmak üzere iki renge sahip olan GaN Charger, iki USB-C ve iki USB-A bağlantı noktası ile donatılmıştır ve aynı anda birden fazla cihazı hızlı şarj etmek için maksimum 130 W birleşik güç çıkışı sunar. Razer USB-C GaN Şarj Cihazı hakkında daha fazla bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Razer Thunderbolt 4 dock ve USB-C Gan şarj cihazı çıktı

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Thunderbolt 4 dock ve USB-C Gan şarj cihazı çıktı
İlginizi Çekebilir