Razer ürünleri Xbox Series X/S modellerinde de çalışacak

Ersin Kılıç 21.10.2020 - 10:05
Razer, Xbox için tasarlanan mevcut Razer ürünlerinin, bu Kasım ayında piyasaya çıkacak Xbox Series X|S ile uyumlu olduğunu açıkladı.

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer, Xbox için tasarlanan mevcut Razer ürünlerinin, bu Kasım ayında piyasaya çıkacak Xbox Series X|S ile uyumlu olduğunu ve en iyi oyun çevre birimlerinin Microsoft’un yeni nesil konsollarında da çalışacağını duyurdu.

Razer ürünleri Xbox Series X/S modellerini destekleyecek

Razer’ın Xbox için tasarlanan ödüllü ürün yelpazesi, kısa zamanda hayranların favorisi haline geldi. Her ürünü, kendi kategorisindeki "en iyisi" olacak şekilde tasarlayan Razer, oyunculara Xbox için hazırlanan mevcut ve gelecekteki Razer çevre birimlerinin Microsoft’un yeni konsollarında da sorunsuz bir şekilde çalışacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor.

Xbox için Razer Nari Ultimate

Nari Ultimate, dünyanın ilk Xbox için tasarlanmış Lofelt™ tarafından geliştirilen yüksek çözünürlüklü dokunsal geri bildirime sahip kulaklığıdır. Xbox Series X|S ile gelecek nesilde dokunsal geri bildirime hazır olan ve Razer HyperSense teknolojisi ile desteklenen Nari Ultimate, kristal netliğinde ses ve titreşime dayalı duyusal geri bildirim sağlayan yüksek kaliteli sürücüler sayesinde gerçekten sürükleyici bir oyun deneyimi sunarak oyunculara sadece oyunun seslerini duyurmaz, onlara oyunu hissettirir.

Razer Wolverine Ultimate

Optimize edilmiş ergonomisi, değiştirilebilir kontrol çubukları ve her oyun tarzına uyarlanabilen d-pad ile birden fazla ödül kazanan ve Razer’ın Chroma Lighting ile aydınlatılan Razer Wolverine Ultimate, Xbox için tasarlanmış üstün bir oyun kumandasıdır.

Razer ürünleri Xbox Series X/S modellerinde de çalışacak

Razer Atrox Arcade Stick

Xbox için tasarlanan Razer Atrox Arcade Stick, oyun becerilerinizi geliştirmek için tasarlanmış, turnuva seviyesinde bir dövüş makinesidir. Son derece duyarlı, programlanabilir 8 düğme ve hassas 8 yönlü joystick ile üstün kaliteli Sanwa bileşenlerini kullananan Atrox, dövüş oyunu meraklılarına üstün oyuna hakimiyeti sağlar.

Xbox Series X | S ile uyumlu Razer ürünlerinin tam listesi şunları içerir:

Xbox için Razer Nari Ultimate
Razer Wolverine Ultimate
Razer Wolverine Tournament Edition
Xbox için Razer Atrox arcade kolu
Xbox için Razer Thresher
Xbox için Razer Turret

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 05:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2020 08:18
Razer raiju tournament edition ps4 de kullanıyorum ps5 de de kullanabilir miyim acaba? Bilginiz var mı bu konuda?

------

Henüz PS5 aksesuarları için bir açıklama yapmadı firma. Bilgi gelirse paylaşacağız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 11:49
Sözde yeni nesil Ps5 ve Series X konsolları one x ve ps4Pro grafiklerinden öteye gidemiyor,,işte vergiden daha acı tarafıda bu,,, ,,keşke 20 bin olsaydıda her oyunu film grafiklerinde 240 fps hızında yaşasaydık ,,yani yemişim vergiyi gerçeğe önem veren alırdı şimdi sürün 30 fps'te 6 sene
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer ürünleri Xbox Series X/S modellerinde de çalışacak
İlginizi Çekebilir