Razer ve Roblox ilk ortak markalı çevre birimlerini duyurdu

Basın Bülteni 27.04.2023 - 14:54
Oyuncu aksesuarları konusunda bilinen markalardan biri olan Razer'ın en yeni ortak markalı çevre birimleri Razer | Roblox koleksiyonu satışa çıkıyor.

Razer'ın en yeni ortak markalı çevre birimleri Razer | Roblox koleksiyonu ile dijital dünyada heyecan verici bir yolculuğa çıkıyoruz. Razer'ın Roblox ile iş birliği, insanları dijital dünyalarda arkadaşlarıyla bağlantı kurarken Roblox'u daha büyüleyici, ilgi çekici ve anlamlı bir şekilde deneyimlemeye davet eden yüksek teknoloji donanım serisini içeriyor. 

Razer ve Roblox çevre birimleri geliyor

Razer ve Roblox çevre birimleri

Razer, dijital dünyada arkadaşlarıyla bağlantı kurarken platformdaki deneyimlerini geliştirmek için Roblox topluluğuna yüksek kaliteli çevre birimleri getiriyor. Razer | Roblox koleksiyonu sahipleri, ürünlerdeki harika Roblox tasarımları ve benzersiz sanal öğelerle hem oyunda hem de gerçek hayatta öne çıkacaklar.

Razer | Roblox koleksiyonu, Razer'ın ödüllü çevre birimlerinden üçünü içeriyor: Razer Orochi V2 mobil kablosuz fare, Razer BlackWidow V3 mekanik klavye ve Razer Barracuda X çok platformlu kablosuz kulaklık. Koleksiyondaki her ürün, Roblox'un ikonik logosuna sahiptir ve yanında gelen kodu kullanılarak erişilebileceğiniz özel bir sanal nesne hediye eder. Kolleksiyon içeriği şu şekildedir:

  • Razer Orochi V2, küçük eller için mükemmel, ufak bir yapıya sahip hafif, kablosuz bir faredir. Hem Razer HyperSpeed Wireless hem de Bluetooth ile oyuncular, sanal dünyalarda dolaşmayı üst düzey bir deneyim haline getiren hızlı ve doğru bir farenin keyfini çıkarabilir- üstelik kablo karmaşası olmadan. Razer Orochi V2- Roblox Edition, hediye olarak sanal bir Razer Cyberpack içerir.  

  • Razer BlackWidow V3; Razer'ın çok ödüllü klavye serisinin bir parçası olan BW3, sanal deneyimi geliştiren olumlu, dokunsal geri bildirim için son derece dayanıklı Yeşil tıklamalı mekanik anahtarlara sahiptir. Benzersiz beyaz UV kaplı ABS tuş başlıkları ve Razer Chroma RGB aydınlatma ile donatılan kullanıcılar bu klavyeyi kendi beğenilerine göre özelleştirebilirler. Razer BlackWidow V3- Roblox Edition, hediye olarak bir çift sanal Razer Cyber Wings içerir.

  • Razer Barracuda X; PC, konsol ve mobil cihazlarla uyumlu hafif, konforlu, çok platformlu bir kablosuz kulaklıktır. 50 saate kadar pil ömrü ile kullanıcılar, kulaklıklarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan arkadaşlarıyla gelişmiş sesli sohbetler yapabilir ve saatlerce Roblox'a kendilerini kaptırabilir. Razer Barracuda X- Roblox Edition, hediye olarak sanal bir Razer Cyber Kask içerir.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2023 20:25
Roblox
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer ve Roblox çevre birimleri
İlginizi Çekebilir