Razer Viper V2 Pro modeli duyuruldu

Ersin Kılıç 11.05.2022 - 11:04
Razer Viper V2 Pro modeli oyun faresi, geliştirilmiş Gen-3 Optik Fare Anahtarları ve yeni Focus Pro 30K Optik Sensör ile e-spor sahnesine giriyor.

Oyuncu aksesuarları tarafında ürün gamını genişletmeye devam eden Razer Viper ailesinin yeni modelini duyurdu. Razer Viper V2 Pro modeli hafif yapısının yanı sıra sahip olduğu özellikler ile birlikte kablosuz olmasına karşın rekabetçi oyunlarda da üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacağa benziyor.

Sadece 58 gram ağırlığa sahip olan bu model geliştirilmiş Gen-3 Optik Fare Anahtarları ve yeni Focus Pro 30K Optik Sensör ile e-spor oyunculuğunu da hedefliyor diyebiliriz. Oyuncu faresi için verilen detaylar ve firmanın açıklaması şu şekilde;

Razer Viper V2 Pro modeli espor sahnesini hedefliyor

Razer Viper V2 Pro modeli duyuruldu

Viper Ultimate'den %20'den fazla daha hafif olan Viper V2 Pro, yeni nesil anahtarlar, daha iyi pil ömrü ve tamamen yeni Focus Pro 30K Optik Sensör ile rekabette yeni standardı belirliyor ve saf performanslı bir fare ortaya koyarak şimdiden efsanevi espor statüsüne ulaşıyor.

Marved, yeni Viper'ın bir prototipini kullanırken, yakın zamanda 2022 VALORANT Şampiyonlar Turu (VCT) sırasında 35 öldürme (kill) ile en çok öldürme rekorunu kırdı ve Büyük Finalin MVP'si seçildi. OpTic Gaming, turnuvada 1. sırayı alarak Viper'ın yeni neslini daha ürün piyasaya çıkmadan önce VALORANT tarihinin bir parçası haline getirdi.

Parmaklarınızın ucundaki yüksek performans

Razer'ın yeni Focus Pro 30K Optik Sensörü de Viper V2 Pro'nun bir parçası olarak tanıtılıyor ve %99,8'lik tam çözünürlük doğruluğu sağlıyor. Bu güçlü yeni sensör, en yüksek oyun seviyelerinde üstün performans için Akıllı İzleme, Hareket Senkronizasyonu ve Asimetrik Kesme gibi AI işlevleriyle donatılmıştır. Asimetrik Kesme özelliği, önceki sürümdeki 3'e kıyasla 26 taneye kQadar ayrıntılı yükseklik ayarını destekleyecek şekilde geliştirilmiştir. Bu daha geniş özelleştirme dizisi, kullanıcıların oyun tarzlarına göre ayarlanmış bir kalkış ve iniş mesafesi ayarlamasına olanak tanır.

Razer Viper V2 Pro modeli duyuruldu

Daha dokunsal bir his ve daha uzun bir tıklama ömrü ile Viper V2 Pro, kesinlikle sıfır çift tıklama sorunu olan ve geri dönme gecikmesi (debounce) yaşatmayan yeni Razer Optik Fare Anahtarları Gen-3'e sahiptir. Bu yeni anahtarlar, 90 milyon tıklamaya kadar kullanım ömrüyle derecelendirildi ve bu değeri önceki nesil anahtarın ömrüne göre %25'in üzerine çıkardı.

Profesyonel için

Razer Global Esports Direktörü Flo Gutierrez, “Viper V2 Pro, performanslarını artırabilecek bir devrim sağlamak amacıyla dünyanın en iyi oyuncuları ile sıfırdan inşa edildi” dedi. "Farenin geliştirilmesi boyunca oyuncularımızdan kritik geri bildirimler toplarken tekrar tekrar ağırlık, sensörler ve anahtarların çok önemli olduğunu duyduk. Bunların üçünü de ikiye katladık ve sonuç kendisi adına konuştu: Bir kere deneyin, bir daha asla elinizden bırakamayacaksınız."

Razer Viper V2 Pro modeli duyuruldu

Bir oyun faresinin her yönü, kullanıcıya verilen özelleştirmeye kadar espor profesyonelleri için önemlidir. Viper V2 Pro artık Type-C ile şarj edilebilir. Farenin altında bir DPI kontrol düğmesi bulunur ve yazılımla uğraşmak zorunda kalmadan anında esnek hassasiyet sağlar. Viper V2 Pro'nun şekline göre önceden kesilmiş ek kavrama bantları, Razer Speedflex şarj kablosu ve 2,4 GHz HyperSpeed USB dongle genişletici, Viper V2 Pro ile birlikte gelir ve oyuncular nasıl oynamak isterlerse oynasın başarıya hazır olmalarını sağlar.

Çarpıcı performansa ulaşan hafif kablosuz oyun faresi artık hem siyah hem de beyaz renklerde mevcuttur. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Viper V2 Pro modeli duyuruldu
İlginizi Çekebilir