Razer, yeni Chroma aksesuarlarını duyurdu

Ersin Kılıç 23.10.2020 - 10:27
Razer, her oyuncunun masaüstü kurulumunu geliştirmek için adreslenebilir denetleyicinin yanı sıra yeni Razer Chroma RGB donanımlı aksesuarları duyurdu.

Oyuncu aksesuarları denince akla gelen ilk firmalardan birisi olan Razer, oyuncuların masa üstü bilgisayarlarını renklendirebileceği yeni Chroma aksesuarlarını duyurdu. Firmanın duyurduğu aksesuarlar ve yapılan açıklama şu şekilde;

Razer yeni RGB donanımlı aksesuarlarını

Razer, her oyuncunun masaüstü kurulumunu geliştirmek için adreslenebilir bir RGB denetleyicinin yanı sıra yeni Razer Chroma™ RGB donanımlı aksesuarları duyurdu. Razer Synapse 3 ile uyumlu olan yeni Chroma aksesuarları oyunlarla ve ev aksesuarlarıyla entegrasyonun yanı sıra sonsuz sayıda renk kombinasyonuna uyacak şekilde özelleştirilebilir. Yeni Razer Chroma aksesuarları koleksiyonu, PC oyuncularına daha rahat ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak için tasarlandı.

Yeni ürün koleksiyonu şunlardan oluşmaktadır

Razer Chroma Adreslenebilir RGB Denetleyicisi: Yeni ARGB denetleyicisi, Chroma özellikli çevre birimleri ve çeşitli üreticilerin ev cihazlarıyla birden fazla ARGB PC bileşenini ek RGB yönetim yazılımına ihtiyaç duymadan Razer Synapse 3 şemsiyesi altına sokarak senkronize etme sorununu çözmeyi hedefliyor. Denetleyici, herhangi bir yapıya uygun entegrasyon için SSD montaj noktaları ile donatılmıştır ve PC kullanıcılarının ARGB fanlarını, ışık şeritlerini ve daha fazlasını takmaları için altı ARGB başlığı içerir. ARGB bileşenleri içindeki her bir LED ayrı ayrı yönetilebilirken, kullanıcıların bağlı cihazları Razer Synapse 3'te Chroma Studio aracılığıyla tamamen özelleştirilebilir. Daha kolay kontrolün yanı sıra; Enermax, Phanteks, SilverStone Technology, Teamgroup, LianLi ve ThermalTake gibi denetleyiciye bağlı Razer harici anlaşmalı markalara ait bileşenler de Razer Synapse oyun entegrasyonu, ev cihazı entegrasyonu ve çevre birimi entegrasyonu portföyüne erişim sağlar.

Razer, yeni Chroma aksesuarlarını duyurdu

Razer Base Station V2 Chroma: Yeni kulaklık standı, daha az göze batan, daha sağlam ve daha da çok yönlü olacak şekilde yeniden tasarlandı. Stand, alüminyumdan yapılmış ve Razer Chroma RGB ile kaplanmış kaymaz bir tabanlı, inceltilmiş tek tırnaklı bir tasarıma sahiptir.  Base Station V2 Chroma, iki adet USB 3.1 ve 7.1 surround ses sağlayan yerleşik bir DAC ile bütünleşmiş halde 3.5 mm jack bağlantı noktası sunarak avantaj sağlar. Base Station V2 Chroma; siyah, kuvars ve cıva renk seçenekleri ile satışa sunulacaktır.

Razer Şarjlı Mat Chroma: Hızlı, renkli ve kavrayıcı olan yeni Razer Şarjlı Mat Chroma; dış kısımda bulunan Razer Chroma RGB aydınlatmanın yanı sıra çizikleri ve kaymaları önlemek için yumuşak dokunuşlu kauçuk yüzeyi ile telefonları, kulaklıkları ve daha fazlasını hızlı şarj etmek için 10 watt'a kadar güç desteği sunar.

Razer Fare Tutucu V3 Chroma: Alüminyum gövde, kaymaz taban ve Razer Chroma RGB ile hazırlanmış yeni fare kablo tutucusu, fare kablo yönetimini bir üst seviyeye taşırken fare hareketlerinin artık renkli olduğu kadar pürüzsüz yapılmasını sağlıyor.

Razer Fare Yuvası Chroma: Razer'ın en yeni kablosuz fareleri için özel olarak tasarlanan Razer Mouse Dock Chroma, fareleri yuvaya hızlıca takıp çıkarmak için manyetik bir kılıf tasarımına, kararlılığı sağlamak için kaymaz bir tabana ve oyuncuların şarj durumunu kolayca takip edebilmeleri için aydınlatma efektli Razer Chroma RGB'ye sahiptir. Razer Mouse Dock Chroma, Razer DeathAdder V2 Pro, Razer Naga Pro, Razer Basilisk Ultimate veya Razer Viper Ultimate ile benzersiz bir şekilde uyumludur.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer, yeni Chroma aksesuarlarını duyurdu
İlginizi Çekebilir