Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık

Merlinin Kazanı 18.07.2013 - 10:43
Razer Hammerhead ve Hammerhead Pro'ya merhaba deyin
Razer, mobil oyunlar ve müzik için iki yeni ses çözümü sunan Razer Hammerhead kulak içi kulaklık serisinin satışa çıktığını duyurdu. Razer, yeni kulaklığını Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Razer Hammerhead kulak içi kulaklık setlerinin inanılmaz dayanıklılığı ve 9 mm neodim miknatıslı hoparlörleri ile sunduğu fantastik ses kalitesi, bu setleri dışarıdayken müzik dinlemek için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Kulaklık setinin iki versiyonu bulunuyor: Razer Hammerhead ve Razer Hammerhead Pro. Pro versiyonunda bulunan çok yönlü mikrofon ve telefon aramaları kontrolü için kullanılan kablo üstü kumandası, kusursuz sesli iletişim sağlıyor.  

Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
Her iki kulak içi kulaklık seti de uçaklarda kullanılan kalitede alüminyumdan üretildiğinden hem inanılmaz bir dayanıklılık sunuyor, hem de kulaklıkların hem hafif, hem de rahat bir biçime sahip olmasını sağlıyor. Mat, fırçalanmış yüzeye sahip bu kulak içi hoparlörlerin görünüşü de en az sesi kadar iyi.

Razer Hammerhead kulak içi kulaklık seti üç farklı büyüklükte sunulan değiştirilebilir kulak uçları ve opsiyonel çift-flanş eklentisi ile gerçek ses yalıtımı sunuyor.

Taşınabilir PC oyun sistemlerinin sayısı arttıkça, hem iyi bir performans, hem de taşınabilirlik sunan aksesuarlar bu deneyimin en büyük tamamlayıcısı olduğuna dikkat çeken Razer kurucu ortağı, CEO ve kreatif direktörü Min-Liang Tan, “Razer Hammerhead ve Hammerhead Pro’nun rakipsiz dayanıklılığı ve derin bas tonları, hayatı aktif yaşayan oyuncu veya müzikseverler için eşsiz bir seçim olmasını sağlıyor” diye konuştu.

Razer Hammerhead kulak içi kulaklık setlerinin iç akustik bölmeleri, işitsel rezonansı arttırmak için sonik açıdan optimize edilmiş bir tasarımı sahiptir. Yüksek performanslı, ince ayarlı 9mm neodim hoparlörlere sahip kulaklık seti kristal netliğinde orta ve yüksek seviye seslerin yanı sıra son derece güçlü bas sesleri de sunmaktadır.
 
Razer Hammerhead Pro Analog Oyun & Müzik Kulak İçi Kulaklık Seti

Razer Hammerhead Pro Kulak İçi Kulaklık Seti taşınabilir oyun ses sistemlerinde standardı belirlemek üzere sıfırdan tasarlanan bir kulak içi monitörüdür (IEM). Uçaklarda kullanılan kalitede alüminyumdan üretilen Razer Hammerhead Pro hafif ve rahat biçimine ek olarak inanılmaz derecede dayanıklılık sunmaktadır.

Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
Şık, fırçalanmış dış kaplamaların içinde yüksek performanslı, ince ayarlı 9mm neodim hoparlörler bulunmaktadır. Kulaklıkların içinde optimize edilmiş iç akustik bölmeye sahip olan bu kulak içi monitörler yeri titretecek kadar güçlü bas seslerine ek olarak, kristal netliğinde orta ve yüksek seviye sesler sunmaktadır. Razer Hammerhead Pro güçlü düşük frekanslara sahip olduğundan bas vuruşlarını en ufak bir bozulma olmadan vermektedir.

En üst seviyede ses kalitesi bile çevreden gelen sesler içinde boğulabilir. Razer Hammerhead Pro bu yüzden mükemmel ses yalıtımı ve bas tepkisi sunmak için 3 farklı büyüklükte, değiştirilebilir kulaklık uçlarına ve opsiyonel çift-flanş eklentisine sahiptir.

Bu olağanüstü ses çözümü ayrıca çok yönlü mikrofonu ve tek dokunuşla kullanılabilen telefon araması kontrolü sayesinde mobil cihazlarda hareket halindeyken kusursuz sesli iletişim sağlamaktadır.

Taşınabilirlik için kompakt taşıma kabıyla birlikte gelen Razer Hammerhead Pro kulak içi monitörler için tarzı, rahatlığı ve ses kalitesi ile örnek teşkil edecektir.

Ürün özellikleri: 
•    Hafif alüminyum gövde
•    Gelişmiş, pasif ses yalıtımı
•    Değiştirilebilir kulak uçları ve çift-flanş
•    Üstün ses kalitesi ve kuvvetli baslar için güçlü hoparlörler
•    iPhone, Android ve mobil cihazlarla uyumlu
•    Çok yönlü mikrofon
•    PC bağlantısı için ses/mikrofon ayırıcı adaptör

Kulaklıklar

•    Hoparlörler: Bakır kaplı alüminyum telli, 9 mm Neodim Mıknatıslı
•    Frekans Aralığı: 20 Hz – 20 kHz
•    Empedans: 16 Ω
•    Hassasiyet @ 1 kHz : 106 dB
•    Giriş Gücü: 1 mW @ 126 mV
•    Kablo Uzunluğu: 1.3 m / 4.27 ft
•    Yaklaşık Ağırlık: 12.5 g / 0.03 lbs
•    Konnektör: Analog 3.5 mm Birleşik Uç (Kulaklık ve Mikrofon)

Mikrofon
•    Frekans Aralığı: 50 Hz – 10 kHz
•    Sinyal – Gürültü Oranı : 55 dB
•    Hassasiyet (@1kHz) : -42 dB +/-3 dB
•    Alım yönü: Çok yönlü

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2016 21:37
abi sana gelmesi ne kadar sürdü ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2016 13:08
samsung note 2 ile kullanabilirmiyim?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer'dan mobil oyunlar için yeni kulaklık
İlginizi Çekebilir