RDR 2, Battlefield ve Anthem'da Battle Royale modu olacak

Furkan Güler 26.03.2018 - 17:40
Biz demiyoruz, Wall Street analisti diyor.

Battle Royale modu için video oyun tarihinin en hızlı gelişen oyun modu yakıştırmasını yapabiliriz. Özellikle geride bıraktığımız sene PUBG sayesinde milyonlara ulaşan Battle Royale modu, diğer oyunları da etkilemeyi başardı. AAA oyunlar arasında ilk olarak The Division'a indirilebilir içerik olarak gelen Battle Royale modu için Rockstar Games, daha sonrasında Red Dead Redemption 2'de mini oyun olarak bu modun bulunacağını açıklamıştı. Ancak Wall Street'in ünlü analisti Michael Olson, bu modun büyük video oyunlar içerisinde küçük bir mod olarak bulunmayacağını belirtiyor.

Battle Royale modu, diğer büyük oyunlara da etki edecek

Olson'a göre Battle Royale modu, çıkacak olan diğer Battlefield ve Anthem gibi oyunlarda daha büyük sesler getirecek. Aslına bakarsanız EA Games'in önderliğinde geliştirilen Anthem'a, Battle Royale modunun oldukça yakışacağını söyleyebilirim. TPS aksiyon ve RYO öğelerini içerisinde barındıran Anthem, eğer Battle Royale modunda oyuncuların beklediği özellikleri barındırabilirse, bunun satışlara da etki edebileceğini söylemek hiç güç değil.

Diğer bir yandan Rockstar Games, buradaki potansiyeli görürse muhtemelen Battle Royale modunu Red Dead Redemption 2 içerisinde küçük bir mod olarak getirmeyecektir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2018 17:57
eywah eywah
Kalan Karakter: 300 Gönder
RDR 2, Battlefield ve Anthem'da Battle Royale modu olacak
İlginizi Çekebilir