RDR, GTA'ya Mod İle Geldi: Üstelik Ücretsiz

Tunay Şahin 28.03.2024 - 19:38
GTA V'in Çevrimiçi modu, Red Dead Redemption'dan esinlenen yeni bir güncelleme ile zenginleşti. Oyuna, Batı tarzı nişancı oyunlarının keyfini getiriyor.

GTA VI'nın gelişini beklerken, Rockstar Games, GTA V için hala zengin içerik sunmaya devam ediyor. GTA V'in Çevrimiçi moduna eklenen en son ücretsiz güncelleme, Red Dead Redemption'dan esinlenen içeriklerle dikkat çekiyor. Özellikle Red Dead Redemption 2 hayranları, GTA Online'ın sürekli güncellenmesi ve yeni içerikler eklenmesiyle bu Batı tarzı nişancı oyununun keyfini çıkarabilecekler.

GTA Online'ın Yeni Güncellemesi

GTA Online'ın Yeni Güncellemesi

GTA Online için yayınlanan son güncelleme, oyunculara bonuslar, özel eşyalar ve en önemlisi, oyuncu tarafından yaratılan çeşitli modlar sunuyor. Bu modlar, Red Dead hayranlarını cezbetmesi beklenen Batı tarzı nişancı oyunlarını içeriyor. "Dune Warz 4" ve "Mafia Rugby" gibi modlar, oyunculara farklı oyun deneyimleri sunarken, "[CMJ] Runners VS Hellfire" ve "Hang Time II" gibi diğer seçenekler de adrenalini yüksek tutuyor. VoltycQc'nin "Western" adlı team death match modu ise klasik bir Western çatışmasını ve Red Dead Redemption tarzı oyun dinamiklerini sunuyor.

GTA V'in Çevrimiçi modunun, Rockstar'ın sürekli olarak yeni içerikler eklemesiyle zenginleşmeye devam ettiği görülüyor. Red Dead Redemption'dan ilham alınan bu son güncelleme, hem GTA hem de Red Dead hayranların için güzel içeriklerle donatılmış.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2024 18:46
Bunu nasıl indire bilirim
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 22:54
Inter nete bu modun adini ya zarak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2024 15:10
Mod yapılacağına hilelere çözüm bulsunlar oynanacak halde değil online arkadaşla giriyoruz 2 dk geçenden godmode mi dersin görünmez mi dersin aldığın arabaları paranı silahlarını silip denizin ortasına ışınlıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
RDR, GTA'ya Geldi
İlginizi Çekebilir