RE4 Remake Mercenaries DLC

Dilay Süllü 3.04.2023 - 13:13
Mercenaries, Resident Evil Games'e özel bir içerik. RE4 Remake Mercenaries DLC'si hakkında bildiğimiz ve duyduğumuz tüm detaylar.

Mercenaries Oyun Modu, Resident Evil özel içeriğidir. RE4 Remake Mercenaries DLC'si 24 Mart 2023'te duyuruldu ve 7 Nisan 2023'te yayınlanacak. Ana hikayeyi birkaç kez bitirsek bile oynamaya devam edebilmemiz için geliştiriciler oluşturulan içerik, oyuncuların belirli haritaları veya belirli bossları yenmek için çok uğraştıktan özel ödüller içerin bölümüdür.

RE4 Remake Mercenaries DLC Hakkında Tüm Bildiklerimiz

Resident Evil 4 (2005) için Mercenaries DLC'sinde oynanabilir beş karakter vardı. Bunlar Leon S. Kennedy, Ada Wong, Jack Krauser, Hunk ve Albert Wesker. Her karakterin farklı animasyonları ve farklı öğeleri vardır. Bazıları, Jack Krauser'in hemen hemen tüm düşmanları anında öldüren dönüştürülmüş kolu gibi çok güçlü saldırılara sahip.

Düşmanı her yendiğinizde puan kazanırsınız ancak Chainsaw Sisters veya Garrador gibi özel düşmanlar daha fazla puan verir. Düşmanları onbir saniye arayla öldürdüğünüzde kombo biriktirirsiniz. Kombonuzu bitirdikten sonra, bonus puanınıza eklenir ve yeni bir komboya başlayabilirsiniz.

Ana oyun hakkında bildiklerimizi Resident Evil 4 Remake İnceleme yazımızda bulabilirsiniz.

RE4 Remake Mercenaries DLC Hakkında Tüm Bildiklerimiz

Bonus zamanı, birkaç hazine sandığı içeriyor. Belirli bir süre için, öldürmeleriniz size normalden daha fazla puan kazandırır. Etrafınızdaki düşmanları öldürerek puanınızı artırmak istiyorsanız bonus zamanları en iyisi çözüm. Ancak, istediğiniz puanı almak için bu sürelerin nadir olduğunu ve yüksek puanı artırmak için en iyisi olduğunu hatırlamalısınız.

Resident Evil 4'te (2005) toplam dört aşama vardı. Ana hikayeden alınan her sahne farklı bir mekandı. 1. aşama, oyuna başladığınız ve Ganado'larla ilk kez karşılaştığınız bir köydür. 2. aşama, Resident Evil köyünden çıktıktan sonra ulaştığınız bir kaledir.

3. aşama, oyunun neredeyse sonuna geldiğiniz bir ada bölümüdür. 4. aşama, bu mini oyun için özel olarak oluşturulmuş tamamen yeni bir alandır. Depoları olan ve ölçeklenebilir bir kule ile her tarafı suyla çevrili küçük bir tersaneyi andıran bir makenda geçmektedir.

Resident Evil 4 (2005) Paralı Askerler Modu için Açılabilir Öğe Neydi?

Handcannon, tüm Aşamaları 5 Yıldız Derecesinde ve tüm karakterlerle bitirdiğinizde elde ettiğiniz kilidi açılabilir silahtı.

İşte Resident Evil 4 (2005) için sıralama sistemi:

  • 0 – 9999 – 1 Yıldız
  • 10000 – 19999 – 2 Yıldız
  • 20000 – 29999 – 3 Yıldız
  • 30000 – 59999 – 4 Yıldız
  • 60000+ 5 Yıldız

El Topu

Ne yazık ki Handcannon, Resident Evil 4 Remake için henüz kilidi açılabilen özel bir silah değil. The Handcannon for Resident Evil 4'i almak için, herhangi bir bonus silah kullanmadan yeni oyun seçimi ile oyunu en üst zorluk seviyesinde bitiren Professional Agent Challenge'ı tamamlamanız gerekecek. Resident Evil 4 Remake Mercenaries'in farklı ödülleri olacağını söyleyebiliriz.

Resident Evil 4 Remake Mercenaries kilidi nasıl açılır?

Resident Evil 4 Remake için Mercenaries Modu 7 Nisan'da çıkacak. Resident Evil 4'te (2005), Mercenaries modu, ana hikayeyi herhangi bir zorlukta bitirdikten sonra açılabilir.

Resident Evil 4 Remake'te Mercenaries modu olacak mı?

Geliştiriciler, Paralı Askerler Modu ile ilgili resmi duyuru yayınladı. RE4 Remake Mercenaries DLC'si 7 Nisan'da çıkacak. Aşama sayısı kesin değil ama oynanabilir karakterler Leon S. Kennedy, Ada Wong, Jack Krauser, Hunk, Albert Wesker ve Luis Serra Navarro.

Luis, orijinal oyundan farklı yeni oynanabilir karakterdir. Ada Wong da ünlü Çin kıyafetini giyecek.

RE4'teki en iyi paralı asker kim?

Bu soru tamamen sizin seçiminize bağlı ama Hunk ve Jack Krauser'in anında öldürme yeteneğivar. Hunk düşmanın kafasını kırar, bu Ganado için acımasızdır ama aynı zamanda düşmanın Plaga'sını ortaya çıkarmasını da engeller ama unutmayın ki o tüm düşmanların kafalarını kıramaz.

Jack Krauser dönüştürülmüş kolunu kullanır, tüm düşmanlar için neredeyse ölümcüldür, ancak bu gücü kullanmak için zamanı akıllıca seçmelisiniz çünkü 1 dakikalık bekleme süresi vardır.

Mercenaries Modu, Resident Evil 4 Remake ücretsiz DLC'si olacak ve 7 Nisan'da piyasaya sürülecek. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için mevcut olacak.

Henüz oyunu oynamadıysanız Steam'den Resident Evil 4 Remake demosunu indirebilir ve RE4 Remake Mercenaries DLC'sini oynamadan önce deneyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2023 00:15
3 (village castle island) bölümdede s alırsanız hand cannon açılıyor. Remake için söylüyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
RE4 Remake Mercenaries DLC
İlginizi Çekebilir