RE4 Remake'te Ashley Şövalye Zırhı nasıl alınır?

Dilay Süllü 4.04.2023 - 12:58
Resident Evil 4 Remake'i defalarca kez bitirmeyi seven herkes, hikaye sonrası içeriğe sahip. Bu yazıda Ashley's Knight zırhını nasıl açacağınızı anlatacağız.

Hem Resident Evil 4 (2005) hem de Resident Evil 4 Remake'in benzersiz kıyafetleri var. Leon'un mafya kıyafeti ve Ashley'nin Şövalye zırhı (Knight Armor) gibi. Leon'un mafya kıyafeti size farklı animasyonlar sunuyor ve o kıyafeti giydiğinizde temelde mafya karakteriyle oynuyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Çok havalı görünüyor ve animasyonlar gerçekten iyi yapılmış.

Ashley Knight zırhı için işler çok farklı. Bu Şövalye Zırhı, Ashley'i neredeyse yenilmez kılar ve bundan keyif alacağınızdan eminiz. Kıyafeti giydiğinde kimse ona zarar veremez. Hatta sonsuz sayıda roket atsanız bile hiçbir şey hissetmeyecektir.

Ashley için Şövalye Zırhı Nasıl Alınır?

Ana hikayeyi Hardcore modunda 10 saat içinde bitirdiğinizde Ashley'nin Şövalye Zırhını açabilirsiniz. Bu da size A rütbesi verir. Bundan sonra, Ashley's Şövalye zırhının keyfini çıkarabilirsiniz ama dikkatli olun, Ashley's Knight Armor havalı görünse de Leon'a pek uymuyor.

Çok ağır ve Leon, Chris Redfield değil. Kayalara yumruk atamadığı için Şövalye Zırhı giyen Ashley'i taşımakta zorlanacaktır. Ancak unutmayın ki en üst zorluk derecesini tamamladığınızda, öğeyi satın alabileceksiniz.

Ashley Şövalye Zırhı Nasıl Alınır?

RE4 Remake'de Ashley Knight Armor nasıl giyilir?

Oyunu Hardcore modunda 10 saat içinde tamamladığınızda Knight Armor'un kilidini açtığınızı söylemiştik. Yapmanız gereken bir şey var. Bu da onu mağazadan satın almak.

  • Ekstra İçerik Mağazasına Git
  • 2000 CP karşılığında Ashley'nin Şövalye Zırhını satın al
  • Başka bir oyuna başlamadan önce Ekstralar sekmesindeki kıyafeti değiştirmeyi unutmayın

Artık Ashley'nin Şövalye zırhının keyfini çıkarabilirsiniz ve çabalarınız sayesinde artık başkanın kaçırılan kızı neredeyse her şeye karşı savunmasızdır ve Ganado veya herhangi bir şey tarafından taşınabilir, ancak belirli bir bölümde Şövalye Zırhının herhangi bir fark yaratmadığını unutmayın.

Henüz oyunu oynamadıysanız satın almadan önce Resident Evil 4 Remake demosunu Steam'den indirebilir ve deneyebilirsiniz.

Resident Evil 4 Remake Dikkat Etmeniz Gerekenler

Envanterinizi akıllıca yönetin: Envanter alanınız sınırlıdır, bu nedenle yalnızca ihtiyacınız olanı taşıdığınızdan emin olun. Hazineler ve diğer koleksiyon öğeleri yerine silahlara, cephaneye ve iyileştirici öğelere öncelik verin. Tüccarı, eşyalarınızı satmak ve silahlarınız için yükseltmeler satın almak için de kullanabilirsiniz.

Başa nişan alın: Resident Evil 4'teki düşmanları alt etmek zor olabilir, ancak kafadan vuruşlar onları hızla ortadan kaldırmanın en etkili yoludur. Nişan alma alıştırması yapın ve hedefinizi vurmanıza yardımcı olması için lazer görüşünü kullanın.

Ortamınızı kendi avantajınıza kullanın: Oyunun ortamları genellikle kendi avantajınıza kullanabileceğiniz tuzaklar ve engellerle tasarlanır.

Cephanenizi saklayın: Cephane, özellikle daha yüksek zorluklarda kıt olabilir, bu yüzden mümkün olduğunca tasarruf edin. Yapabildiğiniz zaman yakın dövüş saldırılarını kullanmaya çalışın veya silahlarınızı kullanmadan düşmanları öldürmek için çevreyi kullanın.

Silahlarınızı yükseltin: Silahlarınız için güçlerini, isabetliliklerini vb. artırabilen yükseltmeler bulacaksınız. Öncelikle en sık kullandığınız silahları yükseltmeye odaklanın.

Sağlığınıza dikkat edin: Sağlığınız çok önemli, bu yüzden her zaman gözünüzün üzerinde olduğundan emin olun. Sağlık çubuğunuzu dolu tutmak için şifalı bitkiler, ilk yardım setleri ve diğer şifalı ürünleri kullanın.

Boss dövüşlerine hazır olun: Herhangi bir bossa gitmeden önce yeterli cephaneye, kurtarma öğelerine (balık ve yumurta gibi) ve yükseltilmiş silahlara sahip olduğunuzdan emin olun.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2023 22:52
Trainer kullanın, tüm bu "KİLİTLİ-SINIRLI" vs. saçmalıklarıyla uğraşmayın derim!
Ne gerek var boş yere fazladan zaman kaybına?
Kastıra kastıra sinir harbi stres oynayınca banka hesabınıza 1 MİLYON USD "AFERİM KAHRAMAN(!) KOÇUMA" parası yatırmıyorlar ya! :D
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2023 13:24
09:19 Kimin oyunlardan nasıl keyif aldığı oyuncuların sadece kendilerinin bileceği iştir ve kişisel hayatıyla ilgisi yoktur! Diğer kişileri de zerre ilgilendirmez! Sana ne, kime ne, herkes sadece kendi oyununa baksın! İki tane oyun bitirince hayatın ve herkesin sırrını da çözmüyorsun!
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2023 09:19
Hayatınız hile, hurda yemin ediyorum. Hile kullanan kişiler zaten oyuncu falan deği, beceriksizin tekidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RE4 Remake'te Ashley Şövalye Zırhı nasıl alınır?
İlginizi Çekebilir