BAŞLAT Ready Player One filmi için "Geleceği Gör" Özel Videosu

Ersin Kılıç 23.01.2018 - 16:44
Merakla beklenen film için yeni bir video yayınlandı

Aynı isimli kitaptan uyarlanan Ready Player One filmi için yeni bir video daha yayınlandı. Ülkemizde Başlat: Ready Player One ismi ile gösterime girecek olan filmin bu videosunda hem hikaye hem de filmin ortaya çıkışına dair detaylar paylaşılmış. resmi olarak yayınlanan bilgiler ve video ise şu şekilde;

BAŞLAT Ready Player One" Filmi "Geleceği Gör" Özel Videosu

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı.

Film, 2045 yılında, Dünya kaos içide ve yok olmanın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlar kurtuluşu, eksantrik ve muhteşem James Halliday (Mark Rylance)’in yarattığı, büyüyen sanal gerçeklik evreni OASIS’te bulurlar. Halliday öldüğünde büyük servetini OASIS’te sakladığı dijital paskalya yumurtasını bulan insana devredeceği için, tüm Dünya rekabet dolu bir yarışmaya girer. Hiç şans verilmeyen genç kahraman Wade Watts (Tye Sheridan) de bu yarışmaya katılmaya karar verir ve kendini gizemin, tehlikenin, keşfin fantastik evreninde, zorlu bir hazine avında bulur.

Spielberg’in yönettiği filmin senaryosu Zak Penn ve Ernest Cline’a ait. Filmin yapımcılığını; Spielberg, Donald De Line, Kristie Macosko Krieger ve Dan Farah üstleniyorlar. Yönetici yapımcılar; Adam Somner, Daniel Lupi, Chris DeFaria ve Bruce Berman.

Filmin oyuncuları şöyle sıralanıyor : Tye Sheridan (“X-Men: Apocalypse,” “Mud”), Olivia Cooke (“Me and Earl and the Dying Girl,” “Bates Motel”), Ben Mendelsohn (“Rogue One – A Star Wars Story,” “Bloodline”) ve T.J. Miller (“Deadpool,” “Silicon Valley”), Simon Pegg (the “Star Trek” filmleri, the “Mission: Impossible” filmleri) ve Oscar ödüllü Mark Rylance (“Bridge of Spies,” gelecek film “Dunkirk”).

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ready Player One filminden altyazılı bir video geldi
İlginizi Çekebilir