Rebel Moon Part Two: The Scargiver Fragmanı Yayınlandı

Utku Biçer 26.12.2023 - 19:22
Rebel Moon Part Two: The Scargiver fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen film, 19 Nisan 2024’te Netflix’te yayınlanacak.

Netflix, Zack Snyder’ın 2023 yapımı Rebel Moon – Part One: A Child of Fire’ın devam niteliğindeki yeni filmi Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’ın fragmanı yayınlandı.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver Ne Hakkında?

“Kora ve savaşçıları Ana Dünya’ya karşı savaş veriyor. Vatanlarını kaybedenler için yeni bir vatan oluşturuyorlar. Daha önceleri huzurlu bir vatan olan köyü savunmak için Veldt’in cesur insanlarıyla beraber savaşarak, her şeylerini feda etmek için hazırlandıkları destan sürüyor. Savaşlarının arifesinde, savaşçılar kendi geçmişlerindeki gerçeklerle yüzleşmek zorunda. Her biri neden savaştıklarını ortaya koyacak. Alem’in tüm gücü filizlenmeye başlayan isyanın üzerine çökerken, kopmaz bağlar kurulacak. Kahramanlar her zaman ortaya çıkar ve efsaneler yaratır.”

Filmde Sofia Boutella, Ed Skrein, Dijmon Hounsou, Michiel Huisman, Ray Fisher, Doona Bae, Staz Nair, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Stuart Martin, Alfonso Herrera, Ingvar Sigurôsson, Cary Elwes, E. Duffy, Rhian Rees, Sky Yang, Charlotte Maggi ve Jimmy’nin sesi olarak da Anthony Hopkins rol alıyor. 

Snyder (Man of Steel, Army of the Dead) Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’ı yönetmek için dönüyor. Snyder, Shay Hatten ve Kurt Johnstad birlikte senaryoyu yazıyor. Ayrıca Deborah Snyder, Wesley Coller ve Eric Newman birlikte yapımcı olarak da görev alıyor.

Rebel Moon Part Two Fragmanı

Rebel Moon’un ilk bölünü A Child of Fire, sınırlı bir sinema gösteriminin hemen ardından 21 Aralık 2023’te Netflix’te yayınlandı. Genişletilmiş bir yönetmen kurgusu planlansa da henüz bir yayın tarihi yok. 

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, Netflix’te 19 Nisan 2024’te yayınlanacak. Part One: A Child of Fire ise şu anda Netflix’te yayınlanmaya devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rebel Moon Part Two: The Scargiver Fragmanı
İlginizi Çekebilir