ReCore Definitive Edition'ın Xbox One S ve Xbox One X karşılaştırması yapıldı

Furkan Güler 5.09.2017 - 11:29
Oyunun 4K çözünürlükte nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz?
Geride bıraktığımız sene Xbox One platformlarının yanında Windows 10 için de çıkmıştı. Oyuncu basını ve aynı zamanda oyuncuların da pek fazla hoşuna gitmemişti. Geride bıraktığımız Gamescom 2017 fuarında, oyunun Definitive Edition sürümü duyuruldu. 4K grafikler ile yenilenen oyunun, Xbox One X'te saf 4K çözünürlükte çalışacağı doğrulanmıştı. Cycu1 isimli grafik karşılaştırmaları yapan YouTub kanalı, oyunun Xbox One X ve Xbox One S arasındaki grafik farkını gösteren bir video yayınlandı.

Açıkçası daha bir sene önce çıkmış bir oyuna Definitive Edition sürümünü getirmenin mantığını çözemedim. Hali hazırda yeni nesil bir oyun olan ReCore'un 4K desteği, Defitinitive Edition sürümüne ihtiyaç olmadan da getirilebilirdi. Muhtemelen geliştirici ekip ReCore'un satış başarısından memnun değil. Bu yüzden oyunu tekrar oyuncuların karşısına çıkartarak oyunun satış rakamlarını yükseltmek istemiş olabilir.


Eğer oyunun normal sürümüne sahipseniz, Definitive Edition sürümüne ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Ancak ReCore'u oynamak istiyorsanız ve henüz satın almadıysanız, Definitive Edition sürümü işinizi fazlasıyla görecektir.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2017 13:22
Fark ancak 4k çözünürlükte büyük bir ekran kullanılarak anlaşılır yoksa ben 1366x768 ekranda hiçbir fark göremiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
ReCore Definitive Edition'ın Xbox One S ve Xbox One X karşılaştırması yapıldı
İlginizi Çekebilir