Red Bull Campus Clutch finali Cumartesi günü yapılacak

Ersin Kılıç 21.05.2021 - 10:36
Üniversiteler arasında düzenlenen Valorant turnuvası Red Bull Campus Clutch Türkiye Finali 22 Mayıs Cumartesi yapılacak.

Üniversite öğrencilerinin ülkesini ve okullarını temsil etmesini sağlayan dünyanın en büyük üniversiteler arası global Valorant turnuvası Red Bull Campus Clutch’ta final zamanı geldi. Üniversite elemelerinin ardından 80 üniversiteden toplam 8085 öğrenci finale çıkmak için mücadele verdi. 80 takım arasından finale ismini yazdıran Trakya Üniversitesi temsilcisi DeSync ve Dokuz Eylül Üniversitesi temsilcisi Bedel Ödeyenler, 22 Mayıs Cumartesi günü Türkiye Şampiyonu olmak ve Dünya Finali Elemeleri’nde Türkiye’yi temsil etmek için mücadele edecekler.

Red Bull Campus Clutch finali Cumartesi günü yapılacak

5 oyun üzerinden 3 galibiyet alan takımın şampiyon olacağı ve 22 Mayıs’ta oynanacak final, İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali’nin (İGEF) de kapanış etkinliği olacak. Oyunseverler, İGEF’teki final karşılaşmasını Twitch.tv/RedBullTR hesabından canlı olarak seyredebilecek. Türkiye şampiyonunu belirleyecek olan finale, VALORANT Masters Türkiye Şampiyonu Futbolist’in yıldız oyuncusu Emre 'Sterben' Demirci yorumlarıyla renk katacak.

İGEF’teki final sonunda Türkiye şampiyonu olan takım, 53 ülke temsilcisinin katılacağı Dünya Finali eleme turuna katılmaya hak kazanacak. Eleme turunda başarılı olan finalistler ise Dünya Finali’nde mücadele edecek. Dünya Finali’nde şampiyonluğa uzanan üniversite takımı, 20 bin Euro’luk ödülün yanı sıra VALORANT Masters’ta mücadele eden dünyanın en iyi VALORANT oyuncularıyla tanışma fırsatını elde edecek

Red Bull Campus Clutch finali Cumartesi günü yapılacak

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Bull Campus Clutch finali Cumartesi günü yapılacak
İlginizi Çekebilir