Red Bull ile Gameloft birlikte bu oyunda

Merlinin Kazanı 3.12.2012 - 10:22
Kanatlandır bizi
Gameloft ve spor, kültür, hayattarzı konularına eğilmiş çoklu platform medya şirketi Red Bull Media House işbirliğine imza atarak iPhone, iPad, iPod Touch’da oynananabilen populer yarış oyunu GT Racing:Motor Academy’e üç farklı araç sunuyor - F1 RB8 (F1 dünya şampiyonu Sebastian Vettel’in 2012’de kullandığı araç), Camaro SS Red Bull versiyon ve Hyundai Genesis Coupe Red Bull versiyonu.

Red Bull ile Gameloft birlikte bu oyunda
Red Bull’un bilinen renkleriyle sunulan üç yeni model, halihazırda 100 araca sahip olan oyunun koleksiyonuna eklenecek. Mobil yarış simulasyon oyunlarıyla karşılaştırıldığında, GT Racing: Motor Academy etkileyici  yarış otomobilleri arasına giriyor. Geniş Career modu sayesinde, yarışçılar sürüş testini geçebilir ve 60’dan fazla çekişme ile yarış heyecanını yaşayabilirler.

Gameloft Publishing Senior Vice President Gonzague de Vallois “Gameloft olarak Red Bull Media House – sürekli olarak en iyi kalitede medya araçları yaratma ve dağıtma çabasında olan medya şirketi- ile çalışmaktan ötürü çok mutluyuz ” şeklinde belirtti ve şöyle ekledi: “Unutmayalım ki: Red Bull araba yarış dünyasında oldukça aktif bir marka, sevilen simulasyon yarış oyunu GT Racing: Motor Academy için böylesine önemli bir isimle çalışıyor olmak bizi heyecanlandırıyor.”


Yeni GT Racing: Motor Academy güncellemesi iTunes App Store’da 29 Kasım 2012 tarihi itibariyle yüklenebilir olacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Bull ile Gameloft birlikte bu oyunda
İlginizi Çekebilir