Red Dead Online'a gelen Poker modu bazı ülkelerde yasaklandı

Furkan Güler 22.05.2019 - 15:14
Oyunun en eğlenceli modunu oynayamamak..

Geçtiğimiz günlerde Red Dead Online için oldukça büyük bir güncelleme yayınlandı. Oyunu beta sürümünden çıkartan Rockstar Games, oyuna yeni hikaye tabanlı co op görevler, silahlar, kıyafetler ve poker oynama modunu ekledi. Oyuncular bu içerikler içerisinde yeni eklenen Poker modunu da oldukça sevmiş durumda. Hatta Reddit forumlarında gözükene göre bazı oyuncular sadece Red Dead dünyasında Poker oynamak için Red Dead Online'a giriyor. Oyun içi kazandığınız parayı kumarda kaybetmek veya katlamak tamamen sizin elinizde.

Red Dead Online'a gelen Poker modu bazı ülkelerde yasaklandı

Kumar tabiri ile oyuna eklenen bu mod bazı ülkelerde yasaklandı. Arjantinli bir oyuncunun internette belirttiğine göre oyuncu, Red Dead Online'ın güncellemesini yaptığını ancak Poker modunu oynayamadığını belirtti. Bu durum üzerinde Rockstar Games'in müşteri desteğine başvuran oyuncu, Poker modunun bazı bölgelerde kısıtlandığını öğrendi.

Oyundaki Poker modu şu anda ülkemiz için açık ve oynanabilir durumda. İllegal kumar sitelerinin engelli olduğu ülkelerde kısıtlanan Red Dead Online'da gerçek para ile kumar oynamak yasak. Bakalım Rockstar Games, duruma ilişkin bir açıklama yapacak mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 22.05.2019 15:29
Kutu açmayı yasaklamazlar ama bunu yasaklarlar çıkar işi bu resmen..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Online'a gelen Poker modu bazı ülkelerde yasaklandı
İlginizi Çekebilir