Red Dead Redemption 2, Epic Store'da ne kadar sattı?

Furkan Güler 23.12.2019 - 11:12
Merak edilen soruya cevap geldi.

Bu jenerasyonun en iyi oyunlarından bir tanesi olan Red Dead Redemption 2, PC platformunda geride bıraktığımız haftalarda oyuncularla buluştu. İlk olarak Rockstar Launcher üzerinden oyuncuların karşısına çıkan oyun, sonrasında Epic Store'da çıkmıştı.

Red Dead Redemption 2, Epic Store'da ne kadar sattı?

Şimdi ise Red Dead Redemption 2'nin Epic Store'da ne kadar sattığı açıklandı. Super Data'nın açıkladığı bilgilere göre oyun, Epic Store üzerinden ilk ayında 408.000 adet satabilmiş. İlk ayına rağmen güzel bir satış rakamına ulaşan oyun, muhtemelen Steam'de de benzer bir satış rakamına erişmiştir. Oyunun Epic Store'da yazan açıklaması ise şu şekilde,

"Rockstar Games'in gözdesi olan Red Dead Redemption 2 PC sürümünün daha da derin ve gerçekçi bir deneyim sunan yeni grafik ve teknik geliştirmeleri bu muazzam açık dünyanın her köşesine ve her ayrıntısına canlılık kazandırmak için PC platformunun sağladığı teknik olanakları sonuna kadar kullanıyor. Oyunun kullandığı, 4K ve üzeri ekranlarda mükemmel görüntüleme, çok ekranlı kurulum, geniş ekran yapılandırmaları ve daha yüksek çerçeve hızı mümkün hale geliyor. Red Dead Redemption 2 PC sürümü bu teknik geliştirmelerin yanı sıra ilave Hikaye Modu içeriği de getiriyor. Ödül Avı Görevleri, Çete Sığınakları, Silahlar ve başka öğelere ilaveten Red Dead Online'ın yaşayan, paylaşımlı dünyasına ücretsiz erişim de geliyor. Bu dünya Frontier Pursuits ile Ödül Avcısı, Tüccar ve Koleksiyoncu rolleri gibi yeni içeriklerin yanında önceki geliştirmelere de erişim sağlayarak mükemmel bir Çevrimiçi deneyim sunuyor. Red Dead Redemption 2 PC sürümü büyük beğeni toplayan ve 175'ten fazla Yılın Oyunu Ödülü ile 250'den fazla mükemmel değerlendirme kazanan bu destansı oyunu deneyimlemenin en dolu ve kusursuz yolu."


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 27.12.2019 21:58
Sonunda ben de konsolcu bebeler gibi söyleyeyim: la ne steam'i ohohh bitireli bi ay oldu.

çıktıktan beş gün sonra bitirdim ve tekrar başladım, ikinci başlayışımda iki aydır hourseshoes look'da ikinci seviye dead eye yetenekleriyle oynuyorum. oyun zamanı olarak sanırım üç aydan fazla oldu, tüm challenge'lere abandım. ama bazılarını gelişmiş dead eye'la yapmak gerekiyor.

şimdi ikinci defa bitirip new austin ve blackwater'i de açıp oralarda dolanacam. sonra da lenny's simple trainer ile halkı terörize etmeye başlarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sandora
Sandora 24.12.2019 00:51
Steam üzerinde sadece 24000 yorum var oyun hakkında genelde oyunların altına yorum yazan yüzde 3 bile değil bence oyun steam üzerinde bir milyona yaklaşmıştır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2019 12:16
60 liralık kuponla mis gibi fiyata geliyor çünkü. bu kadar satması normal
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption 2, Epic Store'da ne kadar sattı?
İlginizi Çekebilir