Red Dead Redemption 2 modu Meksika bölgesini açıyor

Murathan Özlü 27.09.2021 - 16:33
RDR 2'ni ulaşılamayan bölgelerinden Meksika haritası, paket halindeki popüler bir Red Dead Redemption 2 modu ile ulaşılabiliyor.

Bir Nexus mod kullanıcısının farklı modları bir araya getirip derleyerek oluşturduğu ve kısa sürede popülerleşen Red Dead Redemption 2 modu, oyunda ulaşılamayan Meksika bölgesini oyunculara açıyor. Red Dead Redemption'ın hikayesinde önemli bir yer kaplayan ve açık olan Meksika bölgesi, ikinci oyunda kullanılmıyor. Ancak tabi ki daha önce, Red Dead Online ve oyunun tek kişilik versiyonunda belli açıkları kullanarak Meksika bölgesine geçenler olmuştu.

Red Dead Redemption 2 modu paketi oyuncular arasında popülerleşmeye başladı

Red Dead Redemption 2 piyasaya çıktığından beri farklı mod yapımcıları Meksika'yı parça parça oyuna ekliyorlar. Siemreaper adındaki mod yapımcısı, Nexus Mods'a yüklediği megapack ile, yıllardır ayrı ayrı geliştirilen Meksika modlarını tabiri caizse yapboz gibi birleştirerek bir "Dev Meksika Modu" oluşturmuş.

Red Dead Redemption 2 modu

Siemreaper'ın koleksiyonu, RedMaxBR, SergeantJoe, AClassySliceOfToast gibi mod yapımcılarının farklı modlarını birleştiriyor. Bahsi geçen modlar, oyunun belirli ayarlarının baştan yazılmasından, Meksika bölgesine geçmenizi sağlayacak bir köprüye kadar farklı özellikler içeriyor.

Meksika bölgesini merak edip bu modu indirmeye karar verirseniz aklınızda bulunması gereken bir detay var. Bu mod her ne kadar uzun süredir merak edilen bir yeri oyunculara açıyor olsa da, içerisinde "gerçek bir oynanış" barındırmıyor olabilir,  neticede yalnızca farklı modların bir araya getirilmiş halinden ibaret.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2021 00:20
3kb lık script ile açılıyor zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption 2 modu Meksika bölgesini açıyor
İlginizi Çekebilir