Red Dead Redemption 2'de kullanacağımız atların özel yeri olacak

Furkan Güler 6.05.2018 - 01:09
Oynanış mekanikleri beklenenden daha derin.

Üçüncü fragmanından sonra oyun hakkında daha çok bilgi veren Rockstar Games, yeni oyun hakkında ilgi çekici bir bilgi daha paylaştı. Açıklanan yeni bilgiye göre ana karakterimiz Arthur Morgan'ın atı oyuncular için özel bir yerde olacak. Geliştiriciler atın, yük taşıyabileceğini ve bizimle arkadaş olabileceğini belirtti. Tabi ki bu işleyiş hakkında daha fazla bilgi vermeyen Rockstar Games, büyük ihtimal ile at mekaniğini The Witcher 3: Wild Hunt'a benzetecek.

Red Dead Redemption 2'de atımızla daha çok etkileşime geçeceğiz

Hatırlayacağınız üzere The Witcher 3: Wild Hunt'ı oynarken karakterimiz Geralt, atı Roach ile oldukça iyi anlaşıyordu. Her türlü ekipmanını Roach'un üzerinde taşıyan Geralt, oyun içinde bazen atı ile bile konuşabiliyordu. İlk oyunda olan kamp kurma mekaniğine dikkat çeken yapımcılar, bu mekaniğin ikinci oyunda da olacağını söyledi. Bu sebepten dolayı kamp kurduğumuzda ve birçok işlerimizde atımız bize yardım edecek.

Ayrıca oyun dünyasında olan NPC'lerin bu sefer bizimle daha fazla etkileşim içinde olacağını söyleyen Rockstar Games, daha detaylı bir açık dünya sözü veriyor. Kasabaların eski oyuna nazaran daha olacağı bir Red Dead Redemption 2 hiç fena olmaz

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption 2'de sahip olacağımız atlar özel olacak
İlginizi Çekebilir