Red Dead Redemption 2 için yapılan kutu tasarımı oldukça güzel

Furkan Güler 4.05.2018 - 14:43
Koleksiyoncular bu tasarımı çok beğenecek.

Hikaye anlamında derin öğeler taşıyacağı tahmin edilen Red Dead Redemption 2'nin resmi kutu kapağı tasarımı belli oldu. Daha öncesinde fanların yaptığı kutu tasarımları gerçek zannediliyordu. Ancak Rockstar Games yayınladığı yeni kutu tasarımı ile birlikte bu konuya bir nokta koydu. Kapak tasarımına baktığımızda ilk fragmanda gördüğümüz yedi atlı kovboy dikkatleri çekiyor. Üçüncü fragmandan sonra yaptığı açıklamalarda Rockstar Games, Dutch çetesinin oyun boyunca federallerden kaçacağını açıklamıştı. Muhtemelen bu yedi atlı, Dutch çetesinin yöneticilerinden oluşuyor.

Red Dead Redemption 2'nin kapak tasarımı çok iyi

Red Dead Redemption 2'nin resmi kutu tasarımı belli oldu

Fakat kapak tasarımında en üstte eli silahlı olan karakterimizin kim olduğu hala belli değil. Oyunun ana karakteri olan Arthur Morgan yerine başka bir karakteri ön plana çıkartan Rockstar Games, muhtemelen oyunculara göstermediği başka bir şeyler planlıyor. Geliştiriciler muhtemelen oyunun çıktığı vakit daha ilgi çekici duyurular yapacaktır.

Sadece PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkan oyun, tahminlere göre dokuzuncu jenerasyon konsol nesli ile birlikte PC platformuna da çıkacaktır. Bakalım oyunun inceleme puanları ve satışları ne alemde olacak?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 22:34
Gta da olduğu gibi Turkce olmadığından almıcam .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 18:34
O olmadigini nerden cikardiniz. Bariz o adam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 15:34
Arthur morgan olmadığı ne malum? Bence oyunda saç sakal gibi witcher 3 de gördüğümüz etkilerde olacak. Bu resimde öyle birşey bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption 2'nin resmi kutu tasarımı belli oldu
İlginizi Çekebilir