İlk iki Red Dead Redemption oyunu videolu olarak karşılaştırıldı

Furkan Güler 13.08.2018 - 11:12
Aradaki fark muazzam.

Rockstar Games'in yeni gözdesi Red Dead Redemption 2, tüm video oyun dünyası tarafından heyecanla bekleniyor. Eşsiz bir açık dünya ve detay seviyesiyle oyuncuların karşısına çıkacak olan yeni oyun, bir önceki oyunla karşılaştırdı. Grafiksel olarak karşılaştırılan videoda iki nesil arasında ortaya çıkan farkı net bir şekilde görebiliyoruz. Red Dead Redemption'ın 4K çözünürlüğe sahip Xbox One X sürümünü yeni oyunla karşılaştıran El Analista De Bits isimli YouTuber, Rockstar Games'in yeni grafik motorunda neleri değiştirdiğini gözler önüne seriyor.

Red Dead Redemption oyunları karşılaştırıldı

İkinci oyunda animasyonlara yüklenen geliştiriciler, açık dünya detaylarının daha canlı gözükmesine sebep olmuşlar. Fizik motorunda da güncellemeye giden geliştiriciler, böylelikle oyunun gerçekçilik seviyesini oldukça yükseltmişler. Son yayınlanan oynanış videosuyla ağızları açık bırakan Red Dead Redemption 2, oyun dünyasında sahip olduğu detay içerikleriyle devrim yapabilir. GTA 5'i unutturacak bir yapıya sahip olan oyun, Xbox One X'te saf 4K, PlayStation 4 Pro'da ise yükseltilmiş 4K çözünürlüğe sahip olacak.

Oyunun PC platformuna ise çıkıp çıkmayacağı şimdilik belli değil. Red Dead Redemption 2, 26 Ekim tarihinde piyasada olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 03:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption oyunları grafiksel olarak karşılaştırıldı
İlginizi Çekebilir