Red Faction: Origins filmi geliyor

Murat Halilbeyoğlu 16.04.2011 - 16:52
Oyundan hemen önce TV filmi geliyor
Geçtiğimiz günlerde yayımladığımız filmi yapılası oyunlar listesine yeni bir tane daha eklenecek oyun filmi geldi.

Son haberlere göre THQ ve Syfy Original, Red Faction: Origins adlı film için anlaştılar. Filmin ilk gösterimi ise 4 Haziran'da SyFy Cumartesi kuşağında Amerika saati ile akşam dokuzda yapılacak.

Red faction: Origins, isyancı kahraman Alec Mason'ın çocuklarının hikayesini anlatacak ve Red Faction: Guerrilla ile Red Faction: Armageddon arasında bir dönemde geçecek.

Red Faction: Origins filmi geliyor
Alec Mason'ın Mars kolonilerine özgürlüğünü kazandırmasının üzerinden 25 yıl, düşmanlarının karısını öldürüp kızı Lyra'yı kaçırmasının üzerinden 12 yıl geçti. Alec'in hayatta kalan oğlu Jake Mason ve Red faction milislerinden bir tünellerin altını üstüne getirdikten sonra 25 yılın ardından kaçırılan kız kardeşinin hala hayatta olduğunu öğrenir. Çok güçlü bir düşman gezegen boyunca yayılırken Jake kız kardeşini aramaya koyulur fakat kız kardeşinin düşman tarafına geçip Red Faction ordusunu yok etmek isteyen bir düşman olduğunu fark eder. Şimdi Jake hem bu savaşla mücadele etmeli hem de bir şekilde ailesini yeniden bir araya getirmelidir.

Peabody ödülünün sahibi Michael Nankin (Caprica, Battlestar Galactica, CSI: Crime Scene Investigation) tarafından yönetilecek olan Red Faction: Origins'de Brian J. Smith (Stargate Universe), Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Kate Vernon (Battlestar Galactica), Danielle Nicolet (The Starter Wife), Gareth David-Lloyd (Torchwood), Tamzin Merchant (The Tudors) ve Devon Graye (Dexter) rol alacak. Filmin senaryosunu da yazar ve yapımcı Andrew Kreisberg (Warehouse 13, Fringe, Eli Stone) hazırlıyor.

Oyunu kendisi ise Avrupa'da 3 Haziran'da Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkacak.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 20:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Faction: Origins filmi geliyor
İlginizi Çekebilir