RedFall için gece temalı oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 27.10.2022 - 11:36
Arkane Austin ekibi tarafından geliştirilen RedFall için gece temasının ön planda olduğu yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Bethesda'nın şu sıralar sessiz sedasız ilerlettiği ve firmanın Arkane Austin ekibi tarafından geliştirilen RedFall için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. "Gece olunca" teması ile akrşımıza çıkan bu videoda tabi ki karanlıkta oyunun nasıl bir atmosfere büründüğüne değinilmiş.

RedFall için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

RedFall için gece temalı oynanış videosu yayınlandı

Yayınlanan bu yeni oynanış videosuna baktığımızda hem mekanlar konusunda hem de kapalı alanlarda atmosferin nasıl olduğu kısmında bazı sahnelere yer verilmiş.

Massachusetts ada şehrinde ortaya çıkan vampirlerin gizemini gün ışığına çıkaracağımız oyunda üç kişilik co-op sistemi bulunduğunu da hatırlatalım. Oyunun yeni videosu ve yapılan açıklama ise şu şekilde;

Arkane Austin, çıkışı yaklaşan hikâye bazlı açık dünya nişancı oyununun tekin olmayan ve ürkütücü yeni fragmanıyla birlikte sizi Massachusetts, Redfall''un pek de sakin olmayan denizi ve güneşsiz gökyüzüyle tanıştırmak istiyor.  

İlerleyen vakitlerde ortalıkta karşılaşabileceklerinize hazır olun. Çünkü gece vakti vampirler ve onların tarikatçıları bir zamanların zarif sahil kasabasını sapkın ve korkutucu bir yere çeviriyor.  

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2022 12:01
Bu studioya hiç yakışmıyor bu oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2022 11:16
Hay sizin Co-OP'unuza. Hikaye odaklı oyun istiyoruz. Ergenler içine etti oyun sektörünün.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RedFall için gece temalı oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir