RedFall için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 1.07.2022 - 11:42
Arkane Austin ekibi tarafından geliştirilen RedFall için oyundaki karakterleri de gösteren yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

RedFall şu sıralar Bethesda'nın üzerinde çalıştığı önemli yapımlardan birisi. Firmanın Arkane Austin ekibi  ekibi tarafından bir süredir geliştirilen RedFall, son olarak Xbox & Bethesda sunumu sırasında karşımıza çıkmış ve yeni bilgilerine kavuşmuştuk. Bu sefer bizi fazla bekletmeyen Bethesda, oyuna dair yeni bir oynanış videosu daha yayınladı.

RedFall dinamiklerine değinen bir oynanış videosu yayınlandı

Yayınlanan bu yeni oynanış videosuna baktığımızda oyunun genel dinamiklerinin yanı sıra kontrol edeceğimiz karakterlerin güçlerine de odaklanan bazı sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Oyunda bildiğiniz gibi ateşli silahların yanı sıra özel güçlerin önemi de oldukça büyük olacak. Oyunun yayınlanan videosu ve yapılan kısa açıklama şu şekilde;

Redfall, oyunculara Redfall, Massachusetts ada şehrinde ortaya çıkan vampirlerin gizemini gün ışığına çıkarırken, tek başına veya en fazla diğer üç arkadaşlarıyla birlikte oynama imkânı veren, hikâye tabanlı bir açık dünya nişancı oyunudur. Aralarından seçim yapılabilecek çeşitli kahramanlardan oluşan bir ekiple oyuncular, Redfall'u geri alırken özel silahlardan oluşan bir cephanelik toplayabilir ve karakterlerini özgün beceriler ve güçlendirmelerle kişiselleştirebilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
RedFall için yeni bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir