RedFall için aksiyon dolu bir oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.06.2022 - 20:17
Bethesda'nın 2023 yılına kaydırmış olduğu yapımlardan biri olan Redfall için aksiyon dolu yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Xbox & Bethesda konferansında karşımıza çıkan yapımlardan birisi de RedFall oldu. Tıpkı Starfield çıkış tarihi konusunda yapıldığı gibi 2023 yılına kaydırılan bir diğer Bethesda oyunu olan RedFall için aksiyon dolu yeni bir video yayınlandı.

RedFall oynanış videosu yayınlandı

Vampir temasını aksiyon yapısı ile birleştiren ve eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Redfall çıkış tarihi konusunda ise detay verilmedi. Açık dünya dinamiklerine sahip olan oyun, FPS kamera açısı ile oynanacak.  PC ile birlikte Xbox Series X / S konsolları için de piyasaya sürülecek olan oyunun en dikkat çeken tarafı ise tabi ki co-op bir oynanışa sahip olması. İlk günden GamePass sistemine eklenecek oyunun arkasında ise Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin yer alıyor. 

Oynanış videosuna baktığımızda oyunun aksiyon yapısı dışında Left 4 Dead, Back 4 Blood tarzı olduğunu söyleyebiliriz. İlk videosunda sadece aksiyona yönelmiş olsalar da oyunun sakin geçen ilerleyişe ve fazlasıyla özel güçlere sahip olacağını da görüyoruz. Yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2022 12:54
Bu kadar emek sarfedilmiş, uğraşılmış belli, shooter gibi iş yapan tür seçilmiş, e be kardeşim az biraz güzel oyun yapın ya, şu karakter tasarımlarının, efektlerin basitliği, iç mekanların al kopyla yapıştır gibi basit modellerle doldurulmuşluğu "cartoon" mu"realistic" mi belli değil.Yazık değil mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2022 21:58
Ersin bacıyı karıştırmayaydın iyiydi. "Bacı 4 Blood" nedir yahu? :D

----------------------

asdghfasdhg kahkaha atarak düzelttim
Kalan Karakter: 300 Gönder
RedFall için aksiyon dolu bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir