Redfall ne kadar sürüyor: Üç farklı tamamlama süresi

Tunay Şahin 2.05.2023 - 17:48
Arkane'nin yeni coop oyunu Redfall ne kadar sürüyor diye merak ediyorsanız detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Redfall, Game Pass dahil olmak üzere Xbox ve PC'de platformlarında yayınlandı. Bizler de incelemesini hızlıca yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak size ilk olarak vampir avlamak için dört kişinin bir araya gelip yola koyulduğu oyun için "Redfall ne kadar sürüyor?" bilgisini verelim.

Arkane'den çıkan Redfall ne kadar sürüyor?

Redfall, ortalama seviyedeki tüm oyuncular için tamamlamak tahmini olarak yaklaşık 20 saat sürüyor. Elbette bu durum size, ekibinize ve oynama şeklinize göre değişiklik gösterebilir. Ancak hedefleyeceğiniz süreler bunlar olmalı.

İncelememiz gelene kadar oyun hakkında daha çok bilgi almak isterseniz Redfall ön inceleme içeriğimize göz atabilirsiniz.

Redfall ne kadar sürüyor?

Hikayeyi yan görevlere çok bulaşmadan ilerlemek isterseniz bu süre biraz daha düşebilir. Yaklaşık 15-20 saatlik bir oynama süresi oyunu tamamlamanız için yeterli olacaktır.

İlginizi Çekebilir: Redfall Sistem Gereksinimleri

Diğer taraftan kimi yan görevlere dalmamanız pek de mümkün olmuyor zira ana hikayede ilerlemek için bazı yan görevlerin tamamlanması şart. Yeterince düşk seviye bosslar ile karşılaşmadan üst seviyelerin karşısına çıkmanız mümkün değil. 

Eğer tüm yan görevler ile oyunu tamamlamak, her alanı temizlemek ve 100 kadar da mezar kilidini açmak isterseniz de oyun süresi 30 saate kadar uzuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Redfall ne kadar sürüyor?
İlginizi Çekebilir