Redout 2 çıkış tarihi ertelendi

Efdal Erdem 22.05.2022 - 13:00
1000 km/h hızla yer çekimsiz pistlerde yarış yapmak için oyuncuların süre daha beklemesi gerekiyor çünkü Redout 2 çıkış tarihi ertelendi.

Yer çekimsiz ortamda yarış yapmak için sabırsızlanan oyuncuların kısa bir süre daha beklemesi gerekiyor çünkü Redout 2 çıkış tarihi ertelendi. İtalya merkezli 34BigThings stüdyosu tarafından geliştirilen oyunun içerik olarak 2016’da çıkan Redout’tan daha çok içeriğe sahip olması bekleniyor. 1000 km/h hızla yer çekimsiz pistlerde yarışacak oyuncuları, yapımcılara göre, büyük bir özenle hazırlanmış oyun müzikleri de bekliyor. 

Redout 2 çıkış tarihi ertelendi

Readout 2 çıkış tarihi ertelendi, oyun ne zaman çıkacak?

Aslında 26 Mayıs 2022’de çıkacağı düşünülen oyun, henüz istenildiği düzeyde tamamlanamadığı belirtilerek çıkış tarihini 16. Haziran 2022’ye taşıdı. 34BigThings, Redout 2 resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada oyunun bir süre daha geliştirilmeye ihtiyacının olduğunu ve böylelikle herkese en iyi oyun deneyimini yaşatmayı garantileyebilceklerini belirtiyorlar.

Redout 2, yalnızca konsollara çıkan birinci oyunundan farklı olarak, PC, Playstation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, Playstation 4 ve Xbox One için gelecek.

Serinin ilk oyunundan tanınan içerikleri de geri getiren oyunda, oyuncuları 36 yeni yarış pisti bekliyor. Redout 2, 12 oyuncuya kadar online yarışma desteği, hikaye modu ve “yüzlerce” etkinlikle beraber özel modları barındıracak.

Açıklanan modlar: Arena Yarışları, Last Man Standing, Zaman Saldırıları, Boss Yarışları. 34BigThings, Forza Horizon’da olduğu gibi kullanıcıların oluşturduğu içeriklere ve sürekli güncellenen ödüllü sezonlara da yer vermeyi planlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Redout 2 çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir