Regé-Jean Page, Dungeons & Dragons başrolünde

Özgür Deveci 17.02.2021 - 23:54
Fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons & Dragons filminin oyuncu kadrosuna Regé-Jean Page dahil oldu.

Fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons and Dragons filminin oyuncu kadrosu genişliyor. Netflix yapımı Bridgerton dizisinde Simon Basset karakterini canlandıran Regé-Jean Page, uyarlama filmde başrolü üstlenecek. Filmin diğer yıldızları arasında Chris Pine, Michelle Rodriguez ve Justice Smith gibi ünlü isimler bulunuyor. Daha önce Spider-Man: Homecoming ve Horrible Bosses filmlerinin senaryolarını kaleme alan Johnathan Goldstein ve John Francis Daley, filmin senaryosunu Michael Gilio'nun bir taslağına dayanarak yazacak.

İlk olarak Warner Bros. Pictures tarafından yapılması planlanan filmin başrolü için Ansel Elgort düşünülmüştü. Yapımcılığını Goosebumps'ın üstleneceği planlanan filmin, yönetmen koltuğunda ise Rob Letterman oturacaktı. Sweetpea Entertainment ile Hasbro arasında mülkiyet haklarıyla ilgili yasal bir anlaşmazlığın ardından, film Paramount stüdyolarına taşındı. Chris McKay, 2019'da Goldstein ve Daley ile değiştirilmeden önce filmin yönetmen pozisyonuna getirildi.

Regé-Jean Page, Dungeons & Dragons başrolünde

Dungeons & Dragons filminin oyuncu kadrosuna Regé-Jean Page dahil oldu

En popüler masaüstü rol yapma oyunlarından birisi olan Dungeons & Dragons, dünyanın dört bir yanındaki hikaye yazarlarının hayal gücünden beslenmeye devam ediyor. 46 yıl önce hayatımıza giren popüler fantastik rol yapma serisi, 40 milyondan fazla oyuncu tarafından oynandı. Öyle ki, Twitch ve YouTube platformlarında gerçekleşen yayınlarda hayranlarla buluşmaya devam ediyor. Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Chris Pine, Michelle Rodriguez ve Justice Smith gibi Hollywood'un ünlü isimleri yer alıyor. Filmin senaristleri arasında ise, Dave Arneson, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, E. Gary Gygax ve Derek Kolsta bulunuyor.

Paramount Pictures, Hasbro ve eOne, Dungeons and Dragons filminde ortak yapımcı olarak yer alıyorlar. Kanada ve Birleşik Krallık için eOne tarafından dağıtılacak filmin küresel dağıtımını ise Paramount Pictures üstleniyor. Jeremy Latcham, Hasbro'nun geçen yıl satın aldığı eOne için filmin yapımcılığını yapıyor. Brian Goldner ise, Hasbro adına prodüksiyon sürecini yönetecek. Film, 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Regé-Jean Page, Dungeons & Dragons başrolünde
İlginizi Çekebilir