Remedy'in ilginç Max Payne açıklamaları

Feyzi Özmen 3.06.2010 - 12:31
Remedy'in ilginç Max Payne açıklamaları
Remedy, Max Payne serisinin artık kendileri tarafından geliştirilmeyeceğini ve yapılmayacağını açıkladı. Bilindiği üzere Max Payne 3'ün yapımıyla şu aralar Rockstar firması ilgileniyor. Seriye gelecek diğer oyunlar için ise Remedy ismini göremeyeceğiz. Bu demek oluyor ki Max Payne serisi Remedy için ölmüştür.

İsterseniz marka başkanı Oskari Hakkinen'in bu konu hakkında ki görüşlerine bakalım; 'Rockstar, her zaman müthiş oyunlar hazırlayan bir firma. Max Payne'i ise onların kendi isteklerine göre canlandıracakları kesin. Ancak yine de o müthiş olacaktır, çünkü şanslı bir şekilde Rockstar firması tarafından geliştiriliyor. Onların oyunun üstüne ne koydukları ilgimi cekiyor. Nasıl Sam Lake ( Remedy'nin başyazarı, Ayrıca Alan Wake'inde yazarı) parlak fikirlerini Max Payne 1 ve 2'ye enjekte ettiyse, Remedy de kendi istekleri doğrultusunda Max Payne 3'ü geliştirecektir.

Serinin diğer oyunları gibi durmadan ertelenen Max Payne 3, bir aksilik olmaz ise 2010'un 4. çeyreğinde X-Box 360, PS 3 ve PC platformlarında yayımlanacak.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remedy'in ilginç Max Payne açıklamaları
İlginizi Çekebilir