Remedy'nin yeni oyunu Control'e DLC gelecek mi?

Furkan Güler 4.04.2019 - 17:27
Merak edilen soru cevaplandı.

Alan Wake ve Quantum Break gibi başarılı yapımlara imzasını atan Remedy'nin yeni oyunu Control hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oynanış mekanikleri ile dikkatleri üzerine çeken yapım, belirtilenlere göre çıktıktan sonra premium olarak adlandırılan DLC'ler ile beslenecek. Hikaye temalı olacağı tahmin edilen bu indirilebilir içerikler para ile satılacak. Ancak oyuna ücretsiz güncellemelerin de geleceğini belirten Remedy'den Thomas Puha, oyun hakkında akıllarında oldukça fazla fikir olduğunu söyledi.

Remedy'nin yeni oyunu Control'e DLC gelecek mi?

Oyuncuyu oynanış anlamında serbest bırakmayı hedefleyen yapım, fizik öğeleriyle dikkatleri üzerine çekti. Grafikleriyle de ön plana çıkan yapımın bölüm tasarımları oldukça hoş duruyor. Geçtiğimiz yıl E3 2018 fuarında duyurulan Control, 27 Ağustos'ta PC, PlayStaton 4 ve Xbox One platformuna çıkacak. Control, PC'de bir sene boyunca sadece Epic Games Store'da kalacak. Bununla birlikte Control'ün PC versiyonunda Ray Tracing teknolojisinin de kullanılacağını belirtelim.

Max Payne serisinden aşina olduğumuz Bullet Time mekaniğini sıkça kullanan yapım, bu senenin sürpriz oyunlarından bir tane olabilir. Bakalım Remedy, oyunun satışlarından memnun kalacak mı?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MKY
MKY 4.04.2019 21:04
İnşallah güzel bir oyun olur ama yeni bir Max Payne de fena olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2019 19:07
Remedy neden bu kontrol işine taktı anlam veremiyorum, Quantum Break'te o şekildeydi.Halbuki Max Payne ve Alan Wake çok orjinaldi, QB oynarken her ne kadar senaryo iyiyse de bu zaman kontrol olayını oyuna yedirememişlerdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remedy'nin yeni oyunu Control'e DLC gelecek mi?
İlginizi Çekebilir