Remedy'nin yeni oyunu Control'ün grafikleri oldukça güzel olacak

Furkan Güler 19.03.2019 - 13:48
Control, Nvidia'nın Ray Tracing teknolojisi sayesinde müthiş gözüküyor.

Geçtiğimiz dönemlerde duyurulan Remedy'nin yeni oyunu Control, bomba gibi geliyor. Alan Wake ve Quantum Break gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı firma, Control oyununda Nvidia'nın son teknolojisi olan Ray Tracing'i kullanacak. Ray Tracing özelliğine yer veren yapımın ışıklandırmaları ve gölgeleri çok güzel gözüküyor. Yeni grafik teknolojisini oyunun içerisinde her yere koyan geliştiriciler, Control'ü PC platformunda göze daha iyi gelecek şekilde geliştirmiş.

Control'den yeni video geldi

Yayınlanan yeni videoda oyunun oynanış dinamiklerine de yakından bakma şansı elde ediyoruz. Dövüş alanında bizi fazlasıyla serbest bırakan yapım, karakterimizi serbestçe kontrol ettirmemize imkan sağlayacak. Elimizde bulunan özel silahlar sayesinde düşmanlara ağır hasarlar verebildiğimiz Control, belli açılardan Quantum Break oyununa da benzemekte.

Diğer bir yandan Control'de genişleme paketleri de yer alacak. Oyunun yönetmeni Mikael Kasurinen, yabancı basına yaptığı açıklamalarda oyunda hiçbir şekilde mikro iletimi olmayacağını doğrulamıştı. Bunun yanında birlikte, Remedy'in Xbox One X ve PS4 Pro'nun gücünü sonuna kadar kullanacağını belirten Kasurinen, Control'e oldukça güveniyor. Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyunu merakla bekliyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2019 14:19
"Alan Wake ve Quantum Break gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı firma" Tabi canım max payne kim ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2019 14:10
Alan Wake'i devam ettirmediniz ya, alacağınız olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remedy'nin yeni oyunu Control'ün grafikleri oldukça güzel olacak
İlginizi Çekebilir