İlk olarak 1998 yılında karşımıza çıkan Resident Evil 2, tam 20 yıl sonra yenilenmiş versiyonu ile çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun çıkışından önce Capcom özel bir demo yayınladı. Biz de bu demoya girerek oyunun hem görsel yönünü hem de dinamiklerini değerlendirdik. Oyunun demosu için hazırladığımız videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
Resident Evil 2 Remake'in demosunu oynadık
Leon S. Kenedy ve Claire Redfield karakterlerini yöneteceğimiz oyunun bu demosunda bu karakterlerden Leon S. Kenedy'i yönetebiliyoruz. Oyunun ve serinin en ikonik mekanlarından biri olan Polis İstasyonunda geçen bu demo aynı zamanda oyunculara tek seferlik bir oynanış sunuyor. 1 Shot isimli bu demoda sadece 30 dakikanız var ve bu süreyi doldurduğunuzda demoyu tekrar oynayamıyorsunuz.

Yorumlar (6)
Zamani durduran trainer cikti. İstedin kadar oynuyorsun
Adamlar çay kaşığı ile demo vermiş
Çok güzeldi, altıma kaçırdım ama annem bezimi değiştirdi.
E biz de oynadık
Tek soru...Alakmı?
Demoyu dün indirdim atmosfer falan baya sarıyor insanı tadı damağımda kaldı valla oynanış RE4'e benzediği için çok beğendim fazla sistem de istemiyor ben laptopta oynamama rağmen kasılma fos düşmesi yaşamadım Acer Nitro 5 gtx 1050ti 4gb 16gb Ram i7 işlemci de süper bi oynanış sundu.