Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Resident Evil 3 Remake'in çıkış tarihi belli oldu

RE 3 Remake geliyor

Resident Evil 3 Remake'in çıkış tarihi belli oldu

Geçtiğimiz hafta sızan görsellerin ardından Resident Evil 3 Remake'in için çıkış tarihi de açıklandı. Playstation State of Play etkinliğinde duyurulan Resident Evil 3 Remake 3 Nisan 2020 PC, Playstation 4 ve Xbox One için yayınlanacak. Yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Resident Evil 3 Remake'in çıkış tarihi belli oldu


Merakle beklenen Resident Evil 3 duyurusu sonunda geldi. Bugün düzenlenen State of Play etkinliğinde pek çok yeni oyun duyurusu yapıldı. Bu duyurulardan en dikkat çekeni Resident Evil 3 Remake oldu. 

Yaptığı "sızıntı" haberler ile gündeme gelen, oyun endüstrisine yakın isimlerden Sabi'ye göre Resident Evil 3 Remake, bu yılın son Playstation etkinliği olan State of Play'de duyurulacağı iddia edilmişti.. Mart ayında Mayıs’ta ve Eylül’de State of Play etkinliği düzenleyen Sony, yeni etkinliğin 10 Aralık Salı günü düzenleneceğini açıklamıştı. State of Play 10 Aralık Salı günü Türkiye Saati ile 17:00'da başlayan etkinlikve yaklaşık 20 dakika sürdü. Sabi'nin sızıntı haberi doğru çıktı ve Resident Evil 3 Remake State of Play etkinliğinde duyuruldu.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

G
GokhanKocaman54 Çırak

adam sonuna kadar haklı gidin bir göz doktoruna o zaman. Resident Evil 2 Remake TXAA dan dolayı puslu gibi görünüyor oyun dünyasının başına bir pislik gibi dolandı bu TXAA oyunun içine resmen ediyor ağaçlar bina vs gibi köşelerin kırıklıklarını çözmek için bu pis txaa saçmalığına göz yumuyorlar sanırım MSAA aşırı video ram yediği için TXAA yı her oyunda kullanıyorlar neredeyse ama bugün Call Of Duty de bile aynı puslu havayı sezebilirsiniz mesela DMC da da aynı havayı görebilirsiniz MGS de de aynı problem var daha bir çok oyun sayabilirim Star Wars Jedi buna dahil pusku hava derken oyunun atmosferi ile ilgili yorumda bulunmamış arkadaş tabiki bazı bölümler sis olabilir yada puslu gibi biz genel anlamda oyunun TXAA dan dolayı bu tip havaya bürünmesinden dolayı şikayetçiyiz. çok iyi yere değinmiş aslında arkadaş. tabi bir bilip bilmeden boş boş sallayan kitle var puslu olacak hava daha nasıl olacak diye ukala bir şekilde konuşan boş beleş insan sanada selam olsun buradan.

0 puan
MO
MK Okuru

Zaten eksik aramaya kalksak Allah’da peygamberinde bile bulursun adamlar karanlık temada korku oyunu yapıyor renkler neden cıvıl cıvıl değil diyorlar

0 puan
MO
MK Okuru

Bırakın bazı şeyler anılarımızdaki güzellikleriyle kalsın, yeni bir şeyler yapın artık.

0 puan
MO
MK Okuru

Remake demek yeni bir şeyler demek zaten

0 puan
MO
MK Okuru

Modellemeleri beğendim Nemesis'te germeyi basardi valla

0 puan
MO
MK Okuru

Bu sorunu modlarla halledebilirdin, mesela ben MGSV için reShade modu kurmuştum renkler canlandı.

0 puan