Resident Evil 4, Serious Sam 2 ve TMNT Mutant Melee

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Resident Evil 4, Serious Sam 2 ve TMNT Mutant Melee
Henüz Resident Evil 4, Serious Sam 2 ve TMNT Mutant Melee oynama fırsatı bulamadıysanız, size bir sürprizimiz var! Aral İthalat bu oyunları ülkemize getiriyor! Konuyla ilgili tanıtım bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

RESIDENT EVIL 4

Leon S. Kennedy Racoon şehrindeki zombi salgınından 6 yıl önce kurtulmuştu. Şimdi Başkanın kızını Avrupa’nın ortasındaki uğursuz bir şehirden kurtarmak zorundaydı. Zombilerden daha hızlı, akıllı ve korkunç olan yeni düşmanlarıyla yüzleşmek zorundaydı. Büyük korku – her zamankinden daha fazla aksiyon, daha fazla korku... Yeni özel içerik sizi daha derin bir terörün içine sürüklüyor.

Kanınızı donduracak bu oyunun her saniyesini dolu dolu yaşayacaksınız.

Özellikler

Yeni Hikaye – PlayStation 2’ye özel beş aksiyon paketiyle, Leon’u takip eden kiralık katil ADA olarak oyunu oynayın
Yeni Oyun – korkularınıza göğüs germenize yarayacak yeni silahları ve kostümleri bularak, bunların kilidini açın
Yeni Anlayış – ADA’nın raporlarına bakarak yeni Resident Evil dünyasının sırlarını ortaya çıkartın
Yeni Hayatta Kalma Aksiyonu – hayatta kalma korkusunu unutun, bu Resident Evil daha tehlikeli düşmanları, sezgisel kontrolleri ve geniş aksiyon oyununu yeniden tanımlıyor.

SERIOUS SAM 2

Acımasız derinliği ile ünlü seri daha büyük, daha iyi bir biçimde ve her zamankinden daha çılgın bir şekilde geri döndü. Sam Stone düşmanlarını yenmek için ve evreni kurtarmak için Serious Sam 2 ile geri döndü. Tamamen yeni oyun motoru ile oyunu kurun. Serious Sam 2 tüm dünyadaki birinci kişi vuruş oyunu hayranlarına dopdolu bir adrenalin heyecanı sunuyor. Bu gerçekten de çok ciddi!

Size farklı bir oyun türünü deneme fırsatı veren Aral İthalat, dopdolu bir adrenalini yaşamanıza olanak sağlıyor...

Özellikler

Eski Serious Sam’lere göre 100 kat daha karmaşık olan grafik, çevre ve fiziklerle Serious Sam 2 motorunu test edin
Serious Sam’in büyük aksiyon seviyesini koruyun.
7 özel çevreye yayılmış 40’dan fazla geniş seviye. Sam gür ormanlarda, karanlık bataklıklarda, donmuş ovalarda, modern şehirlerde, volkanik gezegenlerde seyahat edecek. Bütün seviyeler ciddi bir şekilde çok geniş
Sam’in karşılaşması için 45 yeni tasarlanmış düşman tipi. Serious Sam 2 size gülmeniz için çok daha fazla malzeme veriyor.

TMNT MUTANT MELEE

TMNT3’te kaplumbağaların attığı yada kaçırdığı her yumrukta kaplumbağalar daha da güçleniyor. Bu doğru, her dövüşte kaplumbağaların kazandığı puanların yanısıra güçlerinin de geliştiğini göreceksiniz. Bu ninjalar onlara neyin çarptığını ve final anı geldiğinde intikamlarını nasıl alacaklarını çok iyi biliyorlar.

Ayrıca PS2 versiyonunda takım çalışması ödüllendiriliyor. Öğrenilen yeni hareketlere ek olarak, birlikte yapılan Hücum hareketleri düşmana daha fazla zarar veriyor. Bu havalı hücum hareketleri 2 yada daha fazla olan oyucu senaryolarında gerçekleşmektedir. Hücum stili kaç kaplumbağanın hücuma dahil olduğuna göre şekillenir. Tamanen yeni ‘’Hedefe Hücum’’ sistemi ile düşmanı yok etmenizi garanti altına alıyor.

Ayrıca yalnız kalmak sizi sıkıyorsa, ‘’Hikaye Modu’’nda bütün kaplumbağalarla birlikte bu oyunu oynayabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 4, Serious Sam 2 ve TMNT Mutant Melee
İlginizi Çekebilir