Resident Evil 4 VR çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 27.09.2021 - 14:30
Capcom yaptığı açıklama ile Oculus Quest 2 için özel olarak uyarlanan Resident Evil 4 VR sürümünün önümüzdeki ay çıkacağını duyurdu.

Capcom'un sene başında duyurusuna imza attığı Resident Evil 4 VR sürümü için çıkış tarihi açıklandı. Firma yaptığı yeni açıklama ile Oculus Quest 2 platformuna özel olarak hazırlanan oyunun önümüzdeki ay, tam tarih vermek gerekirse 21 Ekim 2021'de çıkacağını duyurdu. Bu çıkış tarihi duyurusuyla birlikte oyuna dair bir videoya da yer verildi.

Resident Evil 4 VR sürümü için kısa bir video yayınlandı

Oyun sektörünün en çok farklı platformlara uyarlanan oyunlarından biri olan Resident Evil 4, bu yeni sanal gerçeklik destekli sürümünde tıpkı Resident Evil 7 VR sürümündekine benzer bir deneyim sunacak. orijinal oyun TPS kamera açısına sahip olmasına karşın oyunun sanal gerçeklik sürümü tamamen elden geçirilmiş ve FPS kamera açısı ile oynanacak şekilde uyarlanmış. 

Resident Evil 4 VR, sanal gerçeklik oyunlarından aşina olduğumuz şekilde ve oyun tarzınıza göre hem hareket edebileceğiniz hem de ışınlanabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Kullandığınız silah ve eşyalar dışında tüm bulmacalar ve oyunu kaydetmek için kullandığımız daktilo gibi öğeler de etkileşimli olacak şekilde yeniden ele alınmış olacak. Yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2021 15:12
Ne vr si ya normal remake sürüm niye yapmıyolar denyo denyo işler
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2021 16:48
Remake yapılıyor adamlar geçen yıl duyurdu bunu. Remake oyunlar sıfırdan yapıldığı için öyle bir senede çıkacak brşey değil. Denyo denyo horum yapacağına az araştır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 4 VR çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir