Resident Evil 6 PC için özel bir mod

Mert Günhan 28.01.2013 - 09:36
Siege modu ile ilgili ayrıntılar
Resident Evil 6’nın PC versiyonunda oyunun hayranlarının çok sevdiği The Mercenaries modunun çok daha geliştirilmiş hali olan The Mercenaries: No Mercy isimli yeni ve özel bir mod bulunacak. Ekranda her zamankinden daha fazla sayıda düşman daha zorlu mücadeleler sunacak ve aynı zamanda oyuncuların yeteneklerini kullanarak daha da yüksek kombo puanlarına ulaşabilmelerini sağlayacak olan Resident Evil 6 PC versiyonu 22 Mart 2013 tarihinde Avrupalı PC oyuncuları için satışa çıkacak.

Hem dijital, hem de kutulu versiyonlar konsol versiyonları oyunun çıkışından sonra eklenen şu güncellemelere de baştan sahip olacaklar: Ada Wong’un hikayesi baştan erişilebilir olacak, ayrıca bu hikayeyi co-op olarak oynayabilecek, oyun için kamerasını istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz. Konsol versiyonlarında olduğu gibi PC versiyonunda da oyuncular ResidentEvil.net’ten faydalanabilecekler.

Şubat ayında yayınlanacak olan ücretsiz performans testi ile PC oyuncuları, oyunun bilgisayarlarında ne kadar iyi çalışacağını test edebilecekler.

Resident Evil 6 sahipleri oyun deneyimlerini dördüncü ek mod olan Siege ile daha da geliştirebilecekler. İki ile altı oyuncuya kadar destek veren online çokluoyuncu modu Siege’de yapay zeka kontrolündeki çaylak BSAA ajanı içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak için yardıma ihtiyaç duyacak. Oyuncular iki takıma ayrılacaklar; takımlardan biri çaylağı öldürmeye çalışan düşman yaratıklarını, diğer takım ise ana oyundan seçtikleri oynanabilir karakterler ile çaylağı hayatta tutmaya çalışacak. Her maç iki turdan oluşacak ve her iki takım da bir kez insan ve düşman rollerini oynayacak. BSAA ajanı hayatta kalırsa turu insan takımı, ölürse düşman takımı kazanacak. Siege Modu Xbox 360 ve PS3 için Mart ayında sunulacak.

Resident Evil 6 PC için özel bir mod
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 6 PC için özel bir mod
İlginizi Çekebilir