Resident Evil 6 Playstore’da

Merlinin Kazanı 23.03.2013 - 12:36
Virüs buraya da bulaştı
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, heyecan dolu bir oyun deneyimi vaat eden “Resident Evil 6” oyununu, oyunseverlerle buluşturuyor. Bugüne kadarki en geniş Resident Evil oyunu olarak tanımlanan “Resident Evil 6”, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla Playstore’da oyunseverleri bekliyor.
 
TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da dünyaca ünlü Resident Evil serisinin yeni oyununun heyecanı yaşanıyor. Serinin yeni oyunu “Resident Evil 6”, 48 TL’lik fiyatı ve 4 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle oyunseverlerle buluşuyor.

Resident Evil 6 Playstore’da
Oyunun hikayesinde korku unsuru global ölçekte yaşanıyor. Artık tek bir bölgeye bağlı olmayan C-Virus salgını dünya genelinde sürerken, macera Kuzey Amerika, Doğu Avrupa ve Çin’de devam ediyor.

“Resident Evil 6”, bugüne kadarki en geniş Resident Evil oyunu olarak tanımlanıyor. Birbirinden ayrı, ancak aralarında bağlantılar bulunan dört öykü boyunca oyuncular heyecan dolu bir macera yaşıyor. Her bir öykünün yolu kesişmekle kalmıyor, aksiyon da iç içe geçiyor. “Resident Evil 6”, hem tek kişilik hem de internet üzerinden çoklu oyun imkânı sunuyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 6 Playstore’da
İlginizi Çekebilir