Resident Evil 7'nin ücretsiz hikaye DLC'si ertelendi

Hürcan Köse 25.04.2017 - 11:06
Daha iyisini yapabilmek için
Okuyacağınız haberde Residetn Evil 7'nin sonuna dair spoiler bulunmaktadır. Bunu dikkate alarak okumanızı tavsiye ediyoruz. Şimdiden bu yılın en iyi oyunlarından birisi olarak görülen Resident Evil 7, sadece oyuncuların beklentilerini karşılamakla kalmadı, çok da üstüne çıkmayı başardı.

Resident Evil 7'nin ücretsiz hikaye DLC'si ertelendi
Resident Evil 7'nin eski oyunlarla veya genel Resident Evil evreni ile alakası olmadığını düşünüyorduk. Oyunda hiçbir eski karakterin bulunmaması bunu düşünmemizin başlıca sebebiydi. Ancak Resident Evil 7'nin son sahnesinde ikonik karakter Chris Redfield ile karşılaşmamız serinin aslında ana Resident Evil evreni ile alakası olabileceğini göstermişti. Konu hakkında merak içerisindeyken oyunun bitişinde "Not a Hero" adlı bir DLC'nin geleceği müjdesini almıştık. Bu DLC'de Chris Redfield hakkındaki sorular cevaplanacaktı.

Normalde 2017'nin Bahar aylarında çıkarılması planlanan ücretsiz DLC, yapımcı ekibin bugün yaptığı açıklama göre belirsiz bir süre için ertelendi. Gayet naif bir dil ile dertlerini anlatan üçlü, Resident Evil 7'den sonra oyuncuların beklentilerinin zirve yaptığını ve bu DLC'nin de beklentileri karşılayamayacağını düşündüklerini söyledi. Bu konuda gayet samimi ve açık olan yapımcı ekip DLC'yi daha da geliştirip, oyunculara gerçekten istedikleri deneyimi sunmak istiyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 7'nin ücretsiz hikaye DLC'si ertelendi
İlginizi Çekebilir