Resident Evil 7'nin yeni hikaye içeriği duyuruldu

Ersin Kılıç 17.10.2017 - 10:41
Oyun sonrası Zoe'ya neler oluyor?

Öncelikle oyunu bitirmemiş olanlar için ufak bir spoiler, yani keyif kaçırıcı içerik uyarısını yapalım. Bu yıl en keyif alarak oynadığım yapımların başında gelen Resident Evil 7, bana sorarsanız bir korku oyunundan çok daha fazlasıydı. Baker ailesinin başına gelen trajedi iyi bir şekilde resmedilmiş ve oyun sonlarına doğru karşımıza çıkan sürprizler işle Resident Evil 7'ye bir süreliğine veda etmiştik. Oyunun çıkacak yeni eklenti paketi ise hem devam hikayesi hem de eksik parçaları giderir nitelikte olacak.

Not a Hero içeriği için bugün yeni bir video daha yayınlandı. Bu videoda oyunun en çılgın karakterlerinden biri olan ve ana oyunda ne olduğunu bilmediğimiz Lucas boy gösteriyor. Anlaşılan geride bıraktığımız karakter bu sefer de Chris'in başına bela olacakmış gibi duruyor.

Residen Evil 7 Not a Hero ne zaman çıkacak?

Bu video ile birlikte ayrıca oyunun Gold Edition sürümü de duyuruldu. Ana oyun ve Banned Footage 1 ve 2 içeriklerini barındıracak olan bu sürümde ayrıca End of Zoe isimli yeni bir içerik daha göze çarpıyor. Videoda da bazı kesitlerini gördüğümüz bu içerikte Zoe karakterine neler olduğunu görme şansına erişeceğiz. Zaten videoda yeni ve gizemli bir karaktere de yer verilmiş.

Oyuna sahip olan herkesin bedava olarak indirebileceği Not a Hero içeriği 12 Aralık 2017'de çıkacak. yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2017 08:11
Doluşurlar şimdi "çöp"çüler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 23:49
Oyunun sahibi değilim ama yinede bedava sahip olacağım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 7'nin yeni hikaye içeriği duyuruldu
İlginizi Çekebilir