Resident Evil 8 için yeni video Ağustos'ta yayınlanacak

Ersin Kılıç 27.07.2020 - 15:47
Capcom'un duyurusundan sonra sessizliğe gömüldüğü Resident Evil 8: Village ile ilgili yeni bilgileri Ağustos ayı içerisinde yayınlayacağı belirtiliyor.

Resident Evil 8: Village ile ilgili yeni bilgilerin önümüzdeki ay yayınlanacağı belirtiliyor. Duyuru videosundan sonra hakkında çok az bilgiye sahip olduğumuz yapım, bu sessizliğini Ağustos ayında bozacak gibi duruyor.

Resident Evil 8 için yeni bir video geliyor

Resident Evil 8: Village duyurusu hatırlayacağınız gibi 11 Haziran'da düzenlenen Playstation 5 etkinliğinde gelmişti. Daha önce dedikoduları ile karşımıza çıkan oyunun ilk videosu ile karşılaşmıştık. Bugün ise daha önce bu konularda farklı haberlere de yer veren AestheticGamer1 isimli twitter hesabından oyunun yeni bilgilerinin Ağustos ayında yeni bir video eşliğinde yayınlanacağı rapor edildi. Aynı zamanda oyunun resmi sitesine de baktığımızda, şimdiye kadar yayınlanan bilgilerin derlendiğini ve en alt kısımda da yeni güncellemelerin Ağustos ayında yapılacağı belirtilmiş. 

Resident Evil 8 için yeni video Ağustos'ta yayınlanacak

Resident Evil 8: Village oyununun daha önce Resident Evil 7 hikayesini tamamlayacağı açıklanmıştı. Zaten oyunda ana karakter olarak bir kez daha Ethan'ı kontrol edeceğiz. Resident Evil VII'de yaşanan olaylardan birkaç yıl sonrasında geçecek olan yapımda Chris Redfield gibi karakterler bir kez daha boy gösterecek.

Oyunun temasına baktığımızda ise modern zamanda geçmesine karşın RE4 gibi ortaçağ Avrupa'sında bir köy temasının kullanıldığını görüyoruz. Kurt adam gibi farklı düşman çeşitlerine de yer verecek olan oyunda bir kez daha FPS kamera açısı kullanılacak. RE Engine ile geliştirilen yapımın 2021'in ilk aylarında çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2020 17:23
**RE Engine ile geliştirilen**artık bu kandırmacalara yem olmayın,oyun motorları konsolun donanımına göre hareket eder, konsollar diyoki bakın kardeşim biz ps5 ve Series X olarak sizlere yine çizgi-film bir nesil daha tattırıcaz bu yüzden bizden hiçbir oyundan devrim grafikler beklemeyin diyolar
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2020 19:48
Hak verdim, bu gün elinde 980ti-1080 olan keyfini sürsün yakında çıkacak yeni nesil konsolların ömrü bitene kadar bu kartlar high-ultra arası 1080p 60fps verecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 8 için yeni video Ağustos'ta yayınlanacak
İlginizi Çekebilir