Resident Evil dizisi yapım aşamasına giriyor

Kağan Depboylu 6.02.2020 - 00:22
Netflix için hazırlanan Resident Evil dizisi 8 bölümden oluşacak. Dizinin yapım aşamasının Haziran'da başlayıp, Ekim'de sona ermesi planlanıyor.

Uzun zamandır hakkında çeşitli dedikodular dolaşan fakat kendisi ile igili net bir bilgiye bir türlü kavuşamadığımız, Resident Evil dizisi en sonunda yapım aşamasına girmeye hazırlanıyor. 8 bölümden oluşacak olan dizinin yapımına Haziran ayında başlanacak.

Netflix için hazırlanan Resident Evil dizisi yapım aşamasına giriyor

Resident Evil dizisinin yakında yapım aşamasına gireceği haberi, Witcher’ın Netflix dizisi ile ilgili bilgileri sızdıran kaynak olan Redanian Inteligence’dan geldi. Web sitesinden sızdırılan bilgiye göre 8 bölümden oluşacak Resident Evil dizisinin yapımına Haziran ayında başlanacak. Projenin yapım aşamasının Ekim ayında tamamlanacağı düşünülüyor. Dizinin yapım aşaması belirlenen tarihte tamamlanabilirse, Netflix’in Resident Evil serisini en iyi ihtimal ile 2021 yayında izleme şansına kavuşacağız.

Resident Evil dizisinin çekimleri, büyük çoğunlukla Güney Afrika’da gerçekleştirilecek. Dizinin hikayesi ise Umbrella Şirketi’nin yürüttüğü karanlık işler sonucunda T-Virus’un dünyaya yayılması üstünden şekillencek. Dizinin cast’ı hakkında henüz bir açıklama yapılmadığı gibi, oyundan tanıdığımız karakterlerin hangilerini dizide görebileceğimiz de netleşmiş değil.

Resident Evil dizisi yapım aşamasına giriyor

Resident Evil’ın filmini çeken ekip, şu sıralar Capcom’un ünlü oyunu Monster Hunter’ın film uyarlamasının çekimi ile meşgul. Dolayısıyla dizinin çekimleri ile uğraşan ekip tamamen farklı. Resident Evil dizisinin çekimden sorumlu olan şirket; aynı zamanda Fantastic Four, The Three Musketeers ve Pompei gibi yapımlardan da sorumlu olan Constantin Germany. Constantin ekibi, Resident Evil dizisinin yapımına ise sorumlu oldukları bir başka proje olan Shadowhunters dizisinin iptali sonrasında başladı.

Dizi, Constantin Germany’nin daha önce sorumlu olduğu tüm uyarlama projelerde de olduğu gibi live-action formatında olacak. Dizinin işleyeceği evrenin, önceki filmlerin evreniyle  aynı olup olmadığı konusu henüz netleşmiş değil. Ayrıca hatırlatmak gerekir ki yeni bir Resident Evil reboot filmi de yolda. James Wan’ın yöneteceği bu reboot film ile yeni dizi aynı evreni paylaşıyor olabilir. Ancak bu konuda da henüz bir açıklama yapılmadı. Şayet yeni Resident Evil filmi ve Netflix’in Resident Evil dizisi aynı evrende geçiyorsa; Resident Evil dizisi, yeni bir Resident Evil evreninin öncül üyesi olabilir. Resident Evil Reboot filmi ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 13.02.2020 11:00
Şu dizileri 1 bölüm yapın(!), siz de rahatlayın biz de :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 04:22
Adam gibi mansion ve altındaki deneyleri konu alan dizi yapsalar ya gerçi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2020 18:06
resident evil saçmalığından gına geldi artık filmleri rezaletti dizisi de aynı şekilde olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2020 15:22
Mansion, raccoon city olmayacaksa standart bir zombi dizisi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2020 14:19
Resident evil Arklay serisi iptal edilmeseydi keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil dizisi yapım aşamasına giriyor
İlginizi Çekebilir